BixiBlake
80+ Silver
Dahası
benim ürün sağlam geldiAlmayı düşünüyorum da satıcı korkutuyor
benim ürün sağlam geldiAlmayı düşünüyorum da satıcı korkutuyor
Var zatenArkadaşlar Darmoshark M3 4K için bir inceleme gelir mi?
Bluetooth'a aldıktan sonra sol + sağ + orta tekerleğe 3 sn basın. Mavi ışık yanıp sönecek. O zaman eşleme yapabilirsiniz hocamMouseun altındaki rpt tuşu ne işe yarıyor? ve bluetooth modu nasıl açılıyor alttan sola kaydırdım ama eşleştirme modu açılmadı.
Rpt tuşu polling rate değerini değiştirmek için.Mouseun altındaki rpt tuşu ne işe yarıyor? ve bluetooth modu nasıl açılıyor alttan sola kaydırdım ama eşleştirme modu açılmadı.
sıkıntı yaşayan varmı başka bizde yeni aldık daha gelmedi pişman olmayalım :SÜrün ulaştı kullanıyorum, yalnız batarya kısmında sıkıntısı mevcut. + olarak üründe bağlantı kopmaları mevcut. Alacak olanların bilgisine. 800 MAH batarya mevcut deniyor lakin bataryayı 0 dan taktığımızda %50 ye gelmesi 15 dakika sürüyor hatta sürmüyor bile.50 den sonrası biraz yavaş doluyor. Bu da bataryasının ömrünün sıkıntılı olduğuna işaret. Bazen şarja takar takmaz 0 dan 12 lere falan çıktığı oluyor. Ayriyeten içini açıp bakma şansı olan birisi olduysa switchlerin fotosunu bırakırsa çok sevinirim.. Çünkü Darmoshark ın kendi youtube incelemesinde mousenin içi açıldığında ki içerisinde ki switchler ttc gold switch olarak gözüküyor.
Açtım baktım fotoğraf ektedir. İçerisinde kullanılan switchler tahmin ettiğim gibi Kailh GM 8.0 Black Mamba değil, TTC Gold Switchler. Tüketici hakem heyetine detaylarıyla şikayeti yazıyorum ürün bedeli iadesi için de kendilerine mail atacağım umarım yardımcı olmaya çalışırlar.
Alıntıyı görüntüle
Bütün yolculuğum bir yalanmış...Ürün ulaştı kullanıyorum, yalnız batarya kısmında sıkıntısı mevcut. + olarak üründe bağlantı kopmaları mevcut. Alacak olanların bilgisine. 800 MAH batarya mevcut deniyor lakin bataryayı 0 dan taktığımızda %50 ye gelmesi 15 dakika sürüyor hatta sürmüyor bile.50 den sonrası biraz yavaş doluyor. Bu da bataryasının ömrünün sıkıntılı olduğuna işaret. Bazen şarja takar takmaz 0 dan 12 lere falan çıktığı oluyor. Ayriyeten içini açıp bakma şansı olan birisi olduysa switchlerin fotosunu bırakırsa çok sevinirim.. Çünkü Darmoshark ın kendi youtube incelemesinde mousenin içi açıldığında ki içerisinde ki switchler ttc gold switch olarak gözüküyor.
Açtım baktım fotoğraf ektedir. İçerisinde kullanılan switchler tahmin ettiğim gibi Kailh GM 8.0 Black Mamba değil, TTC Gold Switchler. Tüketici hakem heyetine detaylarıyla şikayeti yazıyorum ürün bedeli iadesi için de kendilerine mail atacağım umarım yardımcı olmaya çalışırlar.
Alıntıyı görüntüle
İşlemciden de yapabiliyor, eğer işlemcin iyi değilse hz'yi 2k veya 1k da kullanmayı deneyebilirsin.m3 4k'da kopma sorunu yaşıyorum. Insta üzerinden ile kendileriyle iletişime geçtim. E-posta kanalına yönlendirdiler. Oradan daha geri dönmediler.