Bundan çıkmıyor galiba benimkide boş geldiBuradaki USB çıkmadı benim nereden çıkıyor USB bağlantı ?
Bundan çıkmıyor galiba benimkide boş geldiBuradaki USB çıkmadı benim nereden çıkıyor USB bağlantı ?
Normal. 4000 hz çok fazla oyunlarda takılmaya sebep oluyorsa 2000’e çekip kullanın.Arkadaşlar selam ilk kez kablosuz mouse kullanıyorum.
Darmoshark Mouse Polling Rateyi 4000-2000-1000-500 yapınca mouse hareket ettirince işlemci kullanımı 4000 Hz'de %18-20'lere çıkıyor. (boşta) 125 Hz'de %3 seviyesinde kalmaya devam ediyor. Bu normal mi? 4000 hz'nin işlemciye yük bindirdiğini duymuştum ancak 4-2-1-0.5 hepsinde (tabi işlemci kullanımı büyükten küçüğe gittikçe azalıyor) işlemci kullanımını artırıyor.
Bu normal midir?
İşlemci Ryzen 5 5600
BİOS güncel...
4000 de anlık takılma drop olabiliyor forum daki çoğu kişi 2000 de kullanıyor bende öyle.2000 de kullanmayı deneyin bence olmazsa düşünürsünüzNormal. 4000 hz çok fazla oyunlarda takılmaya sebep oluyorsa 2000’e çekip kullanın.
4k modeli olduğu için küçük dongle çıkmıyor.Buradaki USB çıkmadı benim nereden çıkıyor USB bağlantı ?
Tamamdır hocam teşekkürler4k modeli olduğu için küçük dongle çıkmıyor.
Ben hiç güvende hissedemedim kullanırken. Beğenmene sevindim.Akşam mousepad denedim. Tam bana göreymiş meğer. Akıyor akıyor yahu. CS2, PUBG oynuyorum ağırlıklı olarak. İlaç gibi geldi valla. Parasını sonuna kadar hakeden bir ürün.
Benim aradığım pad imiş hocam. Alışma sürecim dahi olmadı. Kaymak gibi geldi kaymak. Kullanım alışkanlığına göre bence.Ben hiç güvende hissedemedim kullanırken. Beğenmene sevindim.
Ayıp ama hocam RGB sanarak aldığımız cihaz RGB'siz çıkınca arızalı sanılması normal ayrıca adama yenilenmiş ürün gönderilmiş geri yollasın bir zahmetArkadaş ne rgb miş sanki 2012 yılında razer ışıklı mışıklı klavye mouse gören çocuklar gibisiniz elinizin kapatıp göremeyeceği rgb ye deli gibi kafayı takmışsınız rgb zaten kapatılır şarj süresini baya azaltır yoksa sürekli şarj etmek zorunda kalırsınız millet servise falan göndermiş snfmfmkdmdmsmvksmmdöfldla
M3 4K ise sayfa 60 da bahsedilmiş olması lazım.Arkadaşlar ben mouse programını indirip kullanmaya başladım. Herhangi bir firmware update yapmadım receiver için. Daha biraz önce receiverin ışığı söndü mouse 1-2 sn gitti geri geldi. Update yapmam gerekiyor mu? Kendi sitesinde herhangi bir bilgilendirme göremedim.