🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

m3 4k'da kopma sorunu yaşıyorum. Insta üzerinden ile kendileriyle iletişime geçtim. E-posta kanalına yönlendirdiler. Oradan daha geri dönmediler.
Bende de oluyordu, firmware update yaptım düzeldi. Yalnız bu switchlerin yanlış olması doğru mu? M3 4K için konuşuyorum.

Bende de oluyordu, firmware update yaptım düzeldi. Yalnız bu switchlerin yanlış olması doğru mu? M3 4K için konuşuyorum.
Eğer o switchleri kullandıysan kuşkulanırsın,ama kullanmadıysan içini açmadan bilemezsin

Ben güncelleme yaptım, kablo değiştirdim, usb port değiştirdim yine de sorun devam ediyor. Şimdi başka bir kablo ile type-c girişine taktım alıcıyı gün içi takılma yaşayacak mıyım onu gözlemleyeceğim.

Arkadaşlar M3 4k da mouse altında dongle çıkıyor mu bende çıkmadı da

arkadaşlar şimdi hangi güncellemeleri yapmam gerekiyor uygulamasını indirsem yeter mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar biri yardım edebilir mi uygulamayı indirdim winrar falan diyor hiç anlamam bu işlerden biri yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
arkadaşlar ben güncellemelerini yaptım uygulamayı indirdim please connect diyor mouse ve dongle a bağladım ikisinde de uygulama mouseyi görmüyor.
Adsız.png

arkadaşlar ben güncellemelerini yaptım uygulamayı indirdim please connect diyor mouse ve dongle a bağladım ikisinde de uygulama mouseyi görmüyor.
Adsız.png
hallettim arkadaşlar sağolun Mouse nin altında rpt tuşu ile ilgili bilgisi olan varmı ?

Son düzenleme:
M800 Pro'nun scrolldaki rgb ışık nasıl açılıyor bilen var mı?

arkadaşlar yeşil olanından elimde mevcut açtım 2 gün kullandım fakat elime uygun değil alışamadım isteyen varsa aldığım fiyattan yollarım

arkadaşlar yeşil olanından elimde mevcut açtım 2 gün kullandım fakat elime uygun değil alışamadım isteyen varsa aldığım fiyattan yollarım

Ekler

• IMG_20231107_182600.jpg
    IMG_20231107_182600.jpg
    631.8 KB · Hit: 109

Fnatic React+ mı tercih edilmeli yoksa cloud 2 mi ? şuan indirimle ikisi de aynı fiyata denk geliyor​

fnatiği sakın alma bana burda al dediler bin pişmanım kulaklık sıkıntıılı connectgame cevapta vermiyor elimizde patladı

fnatiği sakın alma bana burda al dediler bin pişmanım kulaklık sıkıntıılı connectgame cevapta vermiyor elimizde patladı
kulaklıktan ses gelmiyo 7.1 aççıken daha gelen ses max 60 desibeldir 7.1 kapalıyken mikrofon cızırtı yapıyor kafan biraz büyükse üst kısmı baskı yapıyor sıkıyor

Agalar m3 4k mı satıyorum ilgilenen var ise ulaşabilir, kar etme amacım yok aldığım fiyattan vereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,258
Üyeler
185,395
Son üye
Babulusavar
Geri