Connectgame indirimleri

Xm1r 750 aldım sorunsuz geldi.

La oğlum şu firmayı gömdüğünüz kadar wraithi gömmüyorsunuz. Bu adamlar en azından indirim yaptımmı hasını yapıyorlar. Wraith eskiden yılda bir yapıyordu indirimi, o da buna yaklaşamazdı bile.

Bence bu siteyi tercih etmeyin daha önce olay yaşadım hiçbir şekilde önermiyorum. Ek871 GTR alınabilir sadece.
Ben geçen yıl mouse almıştım ama hemen gönderdiler fakat garanti için ulaşmak biraz zor

La oğlum şu firmayı gömdüğünüz kadar wraithi gömmüyorsunuz. Bu adamlar en azından indirim yaptımmı hasını yapıyorlar. Wraith eskiden yılda bir yapıyordu indirimi, o da buna yaklaşamazdı bile.
gömmeyip ne yapacağız reis söyle bakalım ürün arızalı çıktı %50 indirim ile alsan ne olacak ki para boşa gittikten sonra bende sen gibi düşündüm aldım zamanında mouse

Ben geçen yıl mouse almıştım ama hemen gönderdiler fakat garanti için ulaşmak biraz zor
Valla reis benim ek75 pro bozulduğunda ulaşayım dedim sitelerinde ne iletişim bağlantıları vardı ne de garantiyle ilgili bir şey vardı. İnsta hesaplarını da kapatmışlardı.

İki defa alışverişim oldu ve ürünler hızlı ve sorunsuz geldi. Garantilik bir durum yaşamadım, ama alacak arkadaşlar satış sonrası hizmeti düşünerek satın alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,995
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri