heretictheloner
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 336
tamam da sanane bundan?aldığınız ürünler arızalandığında görürüm ben sizi atın paranızı çöpe atın
tamam da sanane bundan?aldığınız ürünler arızalandığında görürüm ben sizi atın paranızı çöpe atın
sananeyse devam et almayatamam da sanane bundan?
Ben ek75 pro almıştım 1700 e çok iyi klavye hala kullanıyorumGulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad 1800tl
DAREU EK75 RT Magnetic Switch 2500tl
Endgame Gear XM2w 4k 3500tl
Gulikit KingKong3 Max Kablosuz Gamepad 2800tl
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah 1800tl
DAREU EK871GTR 900tl
İndirim oranları güzel gibi instadan bunları paylaşmışlar.
Connectgameden aldıklarınızı garantisiz gibi düşünüp alın.
Tamam da sanane bundan? Adam istediğini yazar, şirket çalışanı mısın?tamam da sanane bundan?
Ben geçen yıl mouse almıştım ama hemen gönderdiler fakat garanti için ulaşmak biraz zorBence bu siteyi tercih etmeyin daha önce olay yaşadım hiçbir şekilde önermiyorum. Ek871 GTR alınabilir sadece.
gömmeyip ne yapacağız reis söyle bakalım ürün arızalı çıktı %50 indirim ile alsan ne olacak ki para boşa gittikten sonra bende sen gibi düşündüm aldım zamanında mouseLa oğlum şu firmayı gömdüğünüz kadar wraithi gömmüyorsunuz. Bu adamlar en azından indirim yaptımmı hasını yapıyorlar. Wraith eskiden yılda bir yapıyordu indirimi, o da buna yaklaşamazdı bile.
Valla reis benim ek75 pro bozulduğunda ulaşayım dedim sitelerinde ne iletişim bağlantıları vardı ne de garantiyle ilgili bir şey vardı. İnsta hesaplarını da kapatmışlardı.Ben geçen yıl mouse almıştım ama hemen gönderdiler fakat garanti için ulaşmak biraz zor