onlar sana kalmış kayıyorsa parmakların kullanabilirsin ben şahsen sevmediğim için griptape kullanmıyorum ama işe yarıyorlarüstüne yapıştırdıklarımız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
grip tapeler
onlar sana kalmış kayıyorsa parmakların kullanabilirsin ben şahsen sevmediğim için griptape kullanmıyorum ama işe yarıyorlarüstüne yapıştırdıklarımız ?
grip tapeler
Hocam maksimum 600tlye ne önerirsiniz mouse lütfen yardımcı olur musunuzPulsar Xlite Ultra Hafif Yüksek Performanslı Gaming Mouse 20000 DPI Optik Sensör PAW3370 / Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Pulsar Xlite Ultra Hafif Gaming Mouse Ürün Açıklaması SON DERECE HAFİF VE SAĞLAM Xlite mouse'u ilk tuttuğunuzda şaşıraksınız. Süper sağlam yapılı ve son derece hafiftir. EN DAYANIKLI BİLEŞENLER Yapının dayanıklı ve istikrarlı olduğundan...shop.connectgame.com.tr
G wolwes önerirmiisinizHocam maksimum 600tlye ne önerirsiniz mouse lütfen yardımcı olur musunuz
Prime fps alabilirsin sensör için.Hocam maksimum 600tlye ne önerirsiniz mouse lütfen yardımcı olur musunuz
G wolwes önerirmiisiniz
kargo süreci nasıldı kaç günde geldi alan varsa YAZABİLİR Mİ
prime fps ne hocam mouse modeli mi link varsa alabilir miyimPrime fps alabilirsin sensör için.
google'ye yazmak çok daha kolay sanırım internet bağlantın var.prime fps ne hocam mouse modeli mi link varsa alabilir miyim
tipi çok kötü hocam bu yazdığımı önerir misiizPrime fps alabilirsin sensör için.
prime fps ne hocam mouse modeli mi link varsa alabilir miyim
Öneririmtipi çok kötü hocam bu yazdığımı önerir misiiz
bazen düşük fiyatlı akakçede ve googlede gözükmüyor. laf sokamaya ne gerek var hemengoogle'ye yazmak çok daha kolay sanırım internet bağlantın var.
Yoo birinden cevap beklemek yerine cidden o modeli google yazsan her şey çıkıyorbazen düşük fiyatlı akakçede ve googlede gözükmüyor. laf sokamaya ne gerek var hemen
Fnatic kullaniyorum efsane kaliteli klavye.Dareu ek87 , dareu ek75 , fnatic miniSTREAK arasında kaldım hangisini almalıyım?
Dostum sol taraftaki shift tuşu büyük mü?Fnatic kullaniyorum efsane kaliteli klavye.