🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

fay teknoloji iyidir ya alışverişim oldu daha önce severim. fanlar dragosunkine çok benziyo ortası parlak falan. baya güzel duruyo bu da
Alsam mı bilemedim de satıcı yüzünden eleyebilirim

Alsam mı bilemedim de satıcı yüzünden eleyebilirim
valla facebook kullanıyosan fay teknolojinin adını çok duymuşsundur bence iyi bi satıcı bende memnun kalmıştım. ama oceanı da bi değerlendir derim kaliteleri çok yakındır

valla facebook kullanıyosan fay teknolojinin adını çok duymuşsundur bence iyi bi satıcı bende memnun kalmıştım. ama oceanı da bi değerlendir derim kaliteleri çok yakındır
Günümün 4 saati şakasız kasa ve 7500F aramakla geçiyor. Şimdi bakıyorum

fay teknoloji iyidir ya alışverişim oldu daha önce severim. fanlar dragosunkine çok benziyo ortası parlak falan. baya güzel duruyo bu da
Fay teknolojiden hepsiburada üzerinden kasa satın aldım farklı marka yolladılar iadeye gönderdim inşallah sorun çıkarmazlar

Bu da gameline ya :D

Curved akvaryum kasa yarı fiyatınında altına düşmüş. 2 tane alıyorum.

Hocam 4lü siyah fanları da ben aldım, 3 adedini kasama taktım kendi kontrolcüme rgb soketinlerini chain yaparak bağladım. Güç konnektörlerini de chain yaparak anakartımdaki sysfan2 ye taktım. ardından biostan pwm mi değil mi baktım ve pwm gerçekten. İster elle hızını ayarlayabiliyoruz istersek de anakarttaki bileşenlerin (cpu, genel sistem, vram ) sıcaklıklarına göre de sorunsuz şekilde curve yapabiliyoruz yani pwm özelliği sorunsuz çalışıyor alacak arkadaşların bilgilerine.
Rgb ışıklarını da dediğim gibi kendi kontrolcüme taktım kasamın diğer fanları ile beraber aynı renkler ile çalışıyorlar kumanda ile kontrol ediyorum sorun yok👍

Not düşeyim şuraya bi de, kargolama berbattı. Kargoda hiçbir koruyucu karton, patpat vesaire hiçbişwy yoktu. Kutusu bile kendi kutusu değil başka bir turbox fan kutusu ile geldi.. ürünlerde bozuk kırık çatlak hiçbişey yok ancak kargolamayı hiç beğenmedim.

Daha kablolamasını bitiremedim müsaitliğim olmadı ancak bitirdiğimde görsel eklemeye çalışırım düşünen arkadaşlara yardımcı olur en azından. Kargo görselini ekliyorum ve biraz daha özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum..
Dostlar, özellikle kontrol etmek istedim geçen gün fanları. Biostan kontrol moduna baktım otomatikteydi yani pwm modu algılamıştır diye düşündüm o şekilde curve ettiğimi düşünmüştüm. Ama daha sonra manuel olarak pwm modunu seçtiğimde fanları kontrol edemedim, otomatik veya voltaj modunda kontrol edilebiliyor. Voltaj kontrolünde sorun yok curve edilebiliyor ama pwm teknolojisinden faydalanamıyorsunuz.

Yani kısaca o 4’lü fanlar fake pwm, bir diğer arkadaşın bahsettiği gibi.

Ayrıca maksimum rpm’leri 1400
2000 rpm hiçbir şekilde görmüyor.

Kasa içine hava akışı ve çıkışı için montajlarımı yaptım anakart ram ve ssd’lerimde yaptığım testler sonucu birkaç derece düşüş gördüm işimi görür.

Selamlar herkese. Trifact TV'nin instagram story'sini gördüm. Atom Bilişim hafta sonu kampanyası oluşturmuş. Dijital göstergeli kule tipi soğutucusu beyaz ve siyah renkte 999 TL'ye düşmüş. Ürün Alseye Q120S Plus ile aynı ürün. Ayrıca çok dillere düşen Dragos North kasa da 9999 TL'ye düşmüş. 4'lü Reverse fan seti 799 TL vs. indirimler var. Herhangi bir stok adeti belirtmemişler. Ben bir adet soğutucu alacağım Alseye iyi markadır. Farklı ürünlerde de indirimler var bakıp faydalanmak isteyen olursa diye link bırakıyorum fakat bence kampanyanın lideri Digital kule tipi soğutucu olmuş.

7.11 GÜNCELLEME ÜRÜNLER YÜKLENMİŞ BAKABİLİRSİNİZ FİYATLAR YARIN ÇIKACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR

Hocam fan alıcaktım tam alınır mı? sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,809
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri