Hocam 4lü siyah fanları da ben aldım, 3 adedini kasama taktım kendi kontrolcüme rgb soketinlerini chain yaparak bağladım. Güç konnektörlerini de chain yaparak anakartımdaki sysfan2 ye taktım. ardından biostan pwm mi değil mi baktım ve pwm gerçekten. İster elle hızını ayarlayabiliyoruz istersek de anakarttaki bileşenlerin (cpu, genel sistem, vram ) sıcaklıklarına göre de sorunsuz şekilde curve yapabiliyoruz yani pwm özelliği sorunsuz çalışıyor alacak arkadaşların bilgilerine.
Rgb ışıklarını da dediğim gibi kendi kontrolcüme taktım kasamın diğer fanları ile beraber aynı renkler ile çalışıyorlar kumanda ile kontrol ediyorum sorun yok
Not düşeyim şuraya bi de, kargolama berbattı. Kargoda hiçbir koruyucu karton, patpat vesaire hiçbişwy yoktu. Kutusu bile kendi kutusu değil başka bir turbox fan kutusu ile geldi.. ürünlerde bozuk kırık çatlak hiçbişey yok ancak kargolamayı hiç beğenmedim.
Daha kablolamasını bitiremedim müsaitliğim olmadı ancak bitirdiğimde görsel eklemeye çalışırım düşünen arkadaşlara yardımcı olur en azından. Kargo görselini ekliyorum ve biraz daha özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum..