kendilerini telefonla aradım bana iade kodu oluşturdular kargoya verdim bir kaç gün sonra direkt iade ücreti kartıma geldi wraith olsa adamlar tamir etmeye falan çalışırdı sorun yok deyip geri gönderirdi
bu tecrubenizden ornek vermek gerekirse wraith da ulasilabilinecek bi telefonda yok.
zamaninda whatsapp vardi. garantilik urunu ordan yazdim. cevap vermediler.
bi sure sonra web sayfalarindan yazdim gene cevap yok
garanti bitimine yakin son kez wp den tekrar ulasmya gayret ettim. bu sefer oto cevap geldi ve artik wp den destegin kesildigini, maille donmemiz gerektigini yazmis.
mailden yazdim. garantinin son gunu.
donmeleri gunler sonra oldu. cevaplarini tahmin edin : tarihten oturu garanti disinda yardimci olabiliriz
wp ss lerini attim.
web ten yazdiigim ss leri attim.
herseyi biraktim, destek mailinin gununu attim (ki zaten goruyorlar)
nazikce belkide farkinda olmadan bu sekilde cevap ayzdiklarini dusundugumu nazikce belirttim...
onca maceradan sonra kisa ve net sekilde garanti suresi disinda yardimci olamayacaklarini beyan ettiler. karsisindakini gerizekali muammelesi yapan bi sirketle isim kalmaz.
daha bir kac ay once aldigimiz ust seviye bi mouse nin pili sisti sarj kesti, onlarca prosudur sunarak ise basladilar bakalim. tek tek ugrasicam.
canini yandigim amazonu, iki sne evvel aldigim airfry bozuldugu icin; yabanci ulkeden, saticisi bile yabanci iken, sirf dagitici amazon oldugu icin, sorgu sual sormadan iade islemi baslatti. sirf bu minnetten oturu pahali bile olsa orayi tarcih eder oldum.
bizimkilerin daha cok ekmek yemeleri gerekir, musteriye destek aslinda firmanin uzun vadede kendine destegidir