Neler Yeni

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
Gayet mantıklı bir şey söyledim. Belli ki işine gelmemiş. Bence satıcısın sen. Benim için bitti. Vaktim değerli.
Tüh nasıl da yakalandık... Değerli vaktinizi buralarda harcamayın kimse size bu ürünü alın diye zorlamıyor. İnsanlar değerli vaktini çalmayın kendi işinizle uğraşın madem vaktiniz değerli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
Ya var ya siz savunduğunuz adama zarar veriyorsunuz. Gidip ticaret bakanlığına şikayet edicem en sonunda. Adam kendi olsa sesini çıkarmazdı.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
Ya var ya siz savunduğunuz adama zarar veriyorsunuz. Gidip ticaret bakanlığına şikayet edicem en sonunda. Adam kendi olsa sesini çıkarmazdı.
Dostum senin kafan gerçekten iyi değerli vaktini gidip burada harcama artık. Ben adamı mı savundum. Eksi yanını da söylüyorum nasıl bir savunma bu acaba gerçekten merak ettiriyorsun. Ticaret bakanlığı da oturmuş senin şikayetini bekliyordu :)

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Dax Saz
Yani hocam biraz boş muhabbete çevirdiniz. Başka ülkeler de yaşamıyoruz maalesef ki. Satıcının kar marjı ne kadar ben sen bilemeyiz aldığı fiyat masrafları vs. değişken sonuçta.

Valla hocam wraith üzerinden aldığım lamzu atlantis mousem vardı bir kere sol tuşu bozuldu bir kere de scrol tuşunu ben kırmıştım ona rağmen garanti kapsamında tamirini yaptılar. Şu ana kadar wraith garantisi konusunda bir sorun yaşamadım. Tabi ki herkesin kendi seçimi almak zorunda değilsiniz. Ama bunu bize mahkum eden wraith değil yanlış yerleri suçlamayalım.
Ben nerede suçlu wraith dedim acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
Dostum senin kafan gerçekten iyi değerli vaktini gidip burada harcama artık. Ben adamı mı savundum. Eksi yanını da söylüyorum nasıl bir savunma bu acaba gerçekten merak ettiriyorsun. Ticaret bakanlığı da oturmuş senin şikayetini bekliyordu :)
Yahu benim sana söylemem gerekenleri sen söylüyorsu. Asıl senin kafa iyi. Bi saattir şirketi savunuyorsun. Ne yaptığından haberin yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom