Neler Yeni

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

frqn

80+
Beyler wraith fanboyluğunu bırakın, 14 gün iade internetten alımlarda olması gereken bir şey, distribütör değil üretici değil falan filan savunmaya gerek yok. İnternetten alınan çoğu şeyin satıcısı üreticisi de değil distribütörüde değil, bu kadar savunma yapacak ne var anlamıyorum. Bu arada fahiş fiyat politikasına katılıyorum, ama artık yeni ithalatçılar var, rekabet olunca fiyatlar düşecektir.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Dax Saz
Şimdi bu gümrük muhabbetleri olmasaydı, eskisi gibi olsaydı bu ürünleri en az %30-40 daha uyguna alacaktık.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İsmail
Şimdi bu gümrük muhabbetleri olmasaydı, eskisi gibi olsaydı bu ürünleri en az %30-40 daha uyguna alacaktık.
kesinlikle katılıyorum. herkes kurt adam şu ülkede yüzde şu kadar vergilendirme var diyerekten geçirmasyon yapıyor örnek verebilecek olursak, güncel konut kredilerine düzenleme getirdiler ev fiyatları yükseldi gibi gibi vs,vs çoğaltılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
dısturıbıtor yada uretıcı degıl oyle olsa alacaklarına emınım
Distribütör olup olmaması önemli değil. Tr de satıyorsa garanti vermek zorunda. Ki öyle değilse o kadar ürünü getirip tr de satamaz. Gümrükten yüzlerce geçiremez. Garantisi olmak zorunda. Kafasına göre kural koymak da tüketici kanununa muhalefettir. O sitedeki yazı bile suç olabilir ve şikayet edebilirsiniz. Ben ss aldım. Vaktim olursa ve haklıysam şikayet ederim.

Son düzenleme:

Gurkanpiro

80+ Platinum
Distribütör olup olmaması önemli değil. Tr de satıyorsa garanti vermek zorunda. Ki öyle değilse o kadar ürünü getirip tr de satamaz. Gümrükten yüzlerce geçiremez. Garantisi olmak zorunda. Kafasına göre kural koymak da tüketici kanununa muhalefettir. O sitedeki yazı bile suç ve şikayet edebilirsiniz. Ben ss aldım. Vaktim olursa şikayet ederim.
verıyor zaten garanti açılmış kutuyu iade almıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
Satıcılar 30% vergiyle alıyorlar. 60% şahıslar için. Millet nasıl olsa kendi alsa 60% ödeyecek diye şahısların yt den kendi alabileceği fiyata satıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alcaktım klavyeyi ama açılmış kutu olayından dolayı vazgeçtim. Kendime saygım var. Prim vermiycem.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
Distribütör olup olmaması önemli değil. Tr de satıyorsa garanti vermek zorunda. Ki öyle değilse o kadar ürünü getirip tr de satamaz. Gümrükten yüzlerce geçiremez. Garantisi olmak zorunda. Kafasına göre kural koymak da tüketici kanununa muhalefettir. O sitedeki yazı bile suç ve şikayet edebilirsiniz. Ben ss aldım. Vaktim olursa şikayet ederim.
Garanti veriyor zaten. İade muhabbetinde haklı olan taraf olduğu gibi haksız olan taraf da var. 14 gün iade almama hakkı yok THH başvurusu ile iade almaya zorlayabilirsiniz. Ancak şunu da söylemek lazım adamlar iade almıyoruz demiyor kutuyu açıp kullanırsan iade yok diyor. Ben burada satıcıyı da haklı görüyorum ama dediğim gibi iade alınmazsa THH başvurulabilir.
Satıcılar 30% vergiyle alıyorlar. 60% şahıslar için. Millet nasıl olsa kendi alsa 60% ödeyecek diye şahısların yt den kendi alabileceği fiyata satıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alcaktım klavyeyi ama açılmış kutu olayından dolayı vazgeçtim. Kendime saygım var. Prim vermiycem.
Senin YD'den aldığın üründe garanti namına bir şey yok. Burada adam sana 2 yıl garanti veriyor.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Garanti veriyor zaten. İade muhabbetinde haklı olan taraf olduğu gibi haksız olan taraf da var. 14 gün iade almama hakkı yok THH başvurusu ile iade almaya zorlayabilirsiniz. Ancak şunu da söylemek lazım adamlar iade almıyoruz demiyor kutuyu açıp kullanırsan iade yok diyor. Ben burada satıcıyı da haklı görüyorum ama dediğim gibi iade alınmazsa THH başvurulabilir.

Senin YD'den aldığın üründe garanti namına bir şey yok. Burada adam sana 2 yıl garanti veriyor.
kaç kişiye onu anlatmaya calısıyorum sallayın geçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
[Senin YD'den aldığın üründe garanti namına bir şey yok. Burada adam sana 2 yıl garanti veriyor.
[/QUOTE]
Yurtdışıyla neden karşılaştırıyorsun. Adamlar çoğu ürünü yurtdışı fiyatının birkaç katına satıyor. Tüketici haklarına muhalefet etmek için bir sebep değil bu.
Tabi 14 gün kuralı kaldırıldıysa başka.

Garantinin satıcılara pek bir masrafı olmaz. 10 üründen biri bozulsa 3 te 1 i fiyatına aldığı ürünün yenisi verir. 3% zarar etmiş olur. Ama kar marjı belki 150%.
Türkiye'ye her şey yurtdışından geliyor zaten. Herkes niye uyuyor bu kurala.

Kötü niyetli alıcılar için devlet bir kural koymalı. Paket açarken video kaydı zorunlu olmalı. Fakat satıcılar bu tarz maliyetleri zaten fiyata yansıtıyor.

Kısacası kafana göre kural koyamazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
kaç kişiye onu anlatmaya calısıyorum sallayın geçin
Yani zorlamaya gerek yok. İade muhabbetinden satın almayacağım diyen arkadaşlar ürünü iade etmek için alıyor sanırım. Sonuçta iade etmeyeceği bir ürünü alınacaksa iade hakkının olup olmaması önemli değil. Ürün arızalıysa zaten adamlar garanti sunuyor yani birebir değişim ya da tamirini yapıyor. Ben bir sürü şey aldım wraith üzerinden garantiye yolladığım ürünler de oldu bir sorun yaşamadım hiç.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Yani zorlamaya gerek yok. İade muhabbetinden satın almayacağım diyen arkadaşlar ürünü iade etmek için alıyor sanırım. Sonuçta iade etmeyeceği bir ürünü alınacaksa iade hakkının olup olmaması önemli değil. Ürün arızalıysa zaten adamlar garanti sunuyor yani birebir değişim ya da tamirini yapıyor. Ben bir sürü şey aldım wraith üzerinden garantiye yolladığım ürünler de oldu bir sorun yaşamadım hiç.
bosver sadece bunun wraıth ın yaptıgını sanıyolar havıttede yasadım bu sıkıntıyı ben ıade edemedım

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet Tongal
Garanti veriyor zaten. İade muhabbetinde haklı olan taraf olduğu gibi haksız olan taraf da var. 14 gün iade almama hakkı yok THH başvurusu ile iade almaya zorlayabilirsiniz. Ancak şunu da söylemek lazım adamlar iade almıyoruz demiyor kutuyu açıp kullanırsan iade yok diyor.
Kutuyu açtın kırık, eksik veya bozuk çıktıysa garantiyle uğraşmak istemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,554
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom