Mad r malzeme kalitesinden kısılmış 3k bandında shape uyuyosa sycroxlar iyi. V6 ile V8 arasında shape farkı var bide V8 clickleri bir tık daha iyidi diye hatırlıyorum yanlış olabilir o tarz bişey vardı
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...
wraithesports.com
Uzun zamandır vxe mad r bekliyordum bu fiyata alınacak en iyi mouselardan birisidir madlions klavye normalde daha yüksek beklerdim ama önsiparişte gerçekten uyguna gelmiş alınabilir.
Arkadaşlar haberiniz olsun burdaki mad6xhe limited ile ulugamesteki mad6xhe aynı değil o yüzden fiyat farkı var zaten. Wraithteki amber pro switch, ulugamesteki gateron magnetic switch. Wraith 2500, ulugames 3100 TL. Aradaki fiyat farkı verilir mi tartışılır.