Neler Yeni

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kaan kaya
8 sayfa boyunca forumdaslar vuruşmuşlar urunun eksigini artisini dokmusler iste gercek forum.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Hüseyin Mert Görgel
8 sayfa boyunca forumdaslar vuruşmuşlar urunun eksigini artisini dokmusler iste gercek forum.
Valla ürünü değil satıcıyı tartışmışlar ürünle ilgili cidili artı eksi bahseden yok :D

goku010203

80+ Bronze
tek eksigi malzemesi net kasası ınce donanım bakımında top sevıye mouselarla kapısır
Mad r malzeme kalitesinden kısılmış 3k bandında shape uyuyosa sycroxlar iyi. V6 ile V8 arasında shape farkı var bide V8 clickleri bir tık daha iyidi diye hatırlıyorum yanlış olabilir o tarz bişey vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

VXE MAD R Wireless Mouse​

FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye​

Uzun zamandır vxe mad r bekliyordum bu fiyata alınacak en iyi mouselardan birisidir madlions klavye normalde daha yüksek beklerdim ama önsiparişte gerçekten uyguna gelmiş alınabilir.
Arkadaşlar haberiniz olsun burdaki mad6xhe limited ile ulugamesteki mad6xhe aynı değil o yüzden fiyat farkı var zaten. Wraithteki amber pro switch, ulugamesteki gateron magnetic switch. Wraith 2500, ulugames 3100 TL. Aradaki fiyat farkı verilir mi tartışılır.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ikisini de aldım, 21 ile 25 şubat arası gelecek diyor. Beklemedeyiz.

Top Bottom