highvoltage00
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
8 sayfa boyunca forumdaslar vuruşmuşlar urunun eksigini artisini dokmusler iste gercek forum.
Valla ürünü değil satıcıyı tartışmışlar ürünle ilgili cidili artı eksi bahseden yok8 sayfa boyunca forumdaslar vuruşmuşlar urunun eksigini artisini dokmusler iste gercek forum.
tek eksigi malzemesi net kasası ınce donanım bakımında top sevıye mouselarla kapısırValla ürünü değil satıcıyı tartışmışlar ürünle ilgili cidili artı eksi bahseden yok![]()
Mad r malzeme kalitesinden kısılmış 3k bandında shape uyuyosa sycroxlar iyi. V6 ile V8 arasında shape farkı var bide V8 clickleri bir tık daha iyidi diye hatırlıyorum yanlış olabilir o tarz bişey vardıtek eksigi malzemesi net kasası ınce donanım bakımında top sevıye mouselarla kapısır
Arkadaşlar haberiniz olsun burdaki mad6xhe limited ile ulugamesteki mad6xhe aynı değil o yüzden fiyat farkı var zaten. Wraithteki amber pro switch, ulugamesteki gateron magnetic switch. Wraith 2500, ulugames 3100 TL. Aradaki fiyat farkı verilir mi tartışılır.VXE MAD R Wireless Mouse
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye
![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Uzun zamandır vxe mad r bekliyordum bu fiyata alınacak en iyi mouselardan birisidir madlions klavye normalde daha yüksek beklerdim ama önsiparişte gerçekten uyguna gelmiş alınabilir.