Neler Yeni

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

Gurkanpiro

80+ Platinum
nick tanıdık geldi bir bakayım dedim hakikaten çıktı en son bu konuda tartışmıştık kendisiyle en nihayetinde yasanın kendisinin iddia ettiği gibi olmadığını forumdaki başka bir kişiyle ortaya çıkarmıştık. ancak bu eleman hala atıp tutuyor üstteki elemana dikkat edin. bu adam bence firma çalışanı beyler

Saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun yd ürünlerini nerde alabilirsin tr deki ürünlerin kat kat iyisi alma dostum

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Alıntıyı görüntüle
şu yasadışı iade politikasını uygulayan satıcıdan hayır gelmez. ha bir de ben böyle deyince bu firmayı yine de savunanlar oluyor valla garip muhtemelen firma çalışanlarıdır şuan okuyorlarsa selam olsun :)
Ben bunu geçtim ürünü kullandım 1 sene sonra şarj almıyordu zar zor garanti gönderdim şikayet ettim diye şimdi de ürün hakkında bilgi alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wraith garanti fena degil ulaşılıyor ama fazla bekletiyolar yerleri belli zaten basarsınız mekanları fjrjkrkrkekek
Eskisehir de ise basarız:)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Ben bunu geçtim ürünü kullandım 1 sene sonra şarj almıyordu zar zor garanti gönderdim şikayet ettim diye şimdi de ürün hakkında bilgi alamıyorum

ankara çankayada

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Gökhan

kanka umarım kullanıcı hatası demezler

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
İsmail
yorumları okudum klavyeyi spiariş verecektim sipariş vermekten vazgeçtim.

hopecrash

80+ Bronze
iade edilen ürünleri tekrar satmakla uğraşmamak ve başka müşterinin deneyiminin olumsuz olmaması için bunu yapıyorlar. sanırım hiç biriniz daha önceden başkasının kutusunu açıp kurcaladığı bir ürünü satın almak istemez😏

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
İsmail
iade edilen ürünleri tekrar satmakla uğraşmamak ve başka müşterinin deneyiminin olumsuz olmaması için bunu yapıyorlar. sanırım hiç biriniz daha önceden başkasının kutusunu açıp kurcaladığı bir ürünü satın almak istemez😏
bu ne sacma bir cevap olmuş, nasıl yani bu güne kadar bu işi yapanlar nasıl yapmış? müşteri memnuniyetini önemseyip iade alabilir. tekrardan paketleme yapabilir veya yüzde5 veya10 indirimle peynir ekmek gibi satabilir dimi.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn

Gurkanpiro

80+ Platinum
bu ne sacma bir cevap olmuş, nasıl yani bu güne kadar bu işi yapanlar nasıl yapmış? müşteri memnuniyetini önemseyip iade alabilir. tekrardan paketleme yapabilir veya yüzde5 veya10 indirimle peynir ekmek gibi satabilir dimi.
satıyorlar zaten oyle kategorılerı var ama baska sıtede bulursam atıyım

Top Bottom