Neler Yeni

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Gökhan
On yargısız direk ürün almıştım connectgame den ürünü kargoyla garantiye zor gönderdim şimdi de sorun ne diye cevap veren yok wrait de onların galiba hiç bulaşmayın derim arkadaşlar
1738774071264.png

şu yasadışı iade politikasını uygulayan satıcıdan hayır gelmez. ha bir de ben böyle deyince bu firmayı yine de savunanlar oluyor valla garip muhtemelen firma çalışanlarıdır şuan okuyorlarsa selam olsun :)

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Gökhan
Onlar ya bir distribütör yada üretici kendi getiriyor yani tercih meselesi kimi alır kimi almaz
utanmasalar kaçak ürün satacaklar.
tercih meselesi de değil en kötü thh verirsin 2000 liralık mouse için 1500 liralık masraf + ücret iadesi kararı gelince aklı başına gelir:monkahmm:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Alıntıyı görüntüle
şu yasadışı iade politikasını uygulayan satıcıdan hayır gelmez. ha bir de ben böyle deyince bu firmayı yine de savunanlar oluyor valla garip muhtemelen firma çalışanlarıdır şuan okuyorlarsa selam olsun :)
Bu konuda biraz geride kalıyorlar zaten kendi mağazamda bile açılmış üründe sorun varsa direkt para iadesi yapıyorum sorgulamadan ve geri kargolama açmıyorum takı ürünü sattığım için.Ama aslında burada şunu farketmeleri lazım eğer bir kişiye memnun edersen ya geri geliyor veya başkasını getiriyor bunu birçok kez gördüm kazancımın 5 te birini versem bile bana daha uzun süreçte müşteri getireceği için daha mantıklı bir hamle oluyor ve insanlardan gerçekten iyi geri dönüş aldım hep bu konuda birazda vicdanda lazım ben vicdanım hem rahat etsin hemde insanları memnun etmek için bunu yapıyorum bunu birçok firma yapmalı ama bazıları düşünmüyor işte :)

Gurkanpiro

80+ Platinum
utanmasalar kaçak ürün satacaklar.
tercih meselesi de değil en kötü thh verirsin 2000 liralık mouse için 1500 liralık masraf + ücret iadesi kararı gelince aklı başına gelir:monkahmm:
Zaten 14 günlük muhabbet resmi gazetede kaldırıldı adam vergisini verip alıyordur

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Gökhan
Bu konuda biraz geride kalıyorlar zaten kendi mağazamda bile açılmış üründe sorun varsa direkt para iadesi yapıyorum sorgulamadan ve geri kargolama açmıyorum takı ürünü sattığım için.Ama aslında burada şunu farketmeleri lazım eğer bir kişiye memnun edersen ya geri geliyor veya başkasını getiriyor bunu birçok kez gördüm kazancımın 5 te birini versem bile bana daha uzun süreçte müşteri getireceği için daha mantıklı bir hamle oluyor ve insanlardan gerçekten iyi geri dönüş aldım hep bu konuda birazda vicdanda lazım ben vicdanım hem rahat etsin hemde insanları memnun etmek için bunu yapıyorum bunu birçok firma yapmalı ama bazıları düşünmüyor işte :)
bence de milletin öve öve bitiremediği amazonun sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 14 günlük muhabbet resmi gazetede kaldırıldı adam vergisini verip alıyordur
kaldırılmadı?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Hüseyin Mert Görgel
bence de milletin öve öve bitiremediği amazonun sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum

kaldırılmadı?
Burada güven önde olmalı zaten bundan dolayı amazon kazanıyor :)

Gurkanpiro

80+ Platinum

kaldırılmadı?
Resmi gazetede yayınlandı konusu bile açıldı forumda tabi satıcılar kaldırmadı çünkü müşteri kaybederler

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
madlions nano68 kullanmış birisi olarak hiç beğenmediğimi hatta 5dk önce sattığımı belirtmek isterim

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Gökhan
nick tanıdık geldi bir bakayım dedim hakikaten çıktı en son bu konuda tartışmıştık kendisiyle en nihayetinde yasanın kendisinin iddia ettiği gibi olmadığını forumdaki başka bir kişiyle ortaya çıkarmıştık. ancak bu eleman hala atıp tutuyor üstteki elemana dikkat edin. bu adam bence firma çalışanı beyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,469
Üyeler
167,130
Son üye
Sertugs
Top Bottom