🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

nick tanıdık geldi bir bakayım dedim hakikaten çıktı en son bu konuda tartışmıştık kendisiyle en nihayetinde yasanın kendisinin iddia ettiği gibi olmadığını forumdaki başka bir kişiyle ortaya çıkarmıştık. ancak bu eleman hala atıp tutuyor üstteki elemana dikkat edin. bu adam bence firma çalışanı beyler

Saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun yd ürünlerini nerde alabilirsin tr deki ürünlerin kat kat iyisi alma dostum

Alıntıyı görüntüle
şu yasadışı iade politikasını uygulayan satıcıdan hayır gelmez. ha bir de ben böyle deyince bu firmayı yine de savunanlar oluyor valla garip muhtemelen firma çalışanlarıdır şuan okuyorlarsa selam olsun :)
Ben bunu geçtim ürünü kullandım 1 sene sonra şarj almıyordu zar zor garanti gönderdim şikayet ettim diye şimdi de ürün hakkında bilgi alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wraith garanti fena degil ulaşılıyor ama fazla bekletiyolar yerleri belli zaten basarsınız mekanları fjrjkrkrkekek
Eskisehir de ise basarız:)

Ben bunu geçtim ürünü kullandım 1 sene sonra şarj almıyordu zar zor garanti gönderdim şikayet ettim diye şimdi de ürün hakkında bilgi alamıyorum

Ankarada olması lazım

ankara çankayada

iade edilen ürünleri tekrar satmakla uğraşmamak ve başka müşterinin deneyiminin olumsuz olmaması için bunu yapıyorlar. sanırım hiç biriniz daha önceden başkasının kutusunu açıp kurcaladığı bir ürünü satın almak istemez😏

iade edilen ürünleri tekrar satmakla uğraşmamak ve başka müşterinin deneyiminin olumsuz olmaması için bunu yapıyorlar. sanırım hiç biriniz daha önceden başkasının kutusunu açıp kurcaladığı bir ürünü satın almak istemez😏
bu ne sacma bir cevap olmuş, nasıl yani bu güne kadar bu işi yapanlar nasıl yapmış? müşteri memnuniyetini önemseyip iade alabilir. tekrardan paketleme yapabilir veya yüzde5 veya10 indirimle peynir ekmek gibi satabilir dimi.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
bu ne sacma bir cevap olmuş, nasıl yani bu güne kadar bu işi yapanlar nasıl yapmış? müşteri memnuniyetini önemseyip iade alabilir. tekrardan paketleme yapabilir veya yüzde5 veya10 indirimle peynir ekmek gibi satabilir dimi.
satıyorlar zaten oyle kategorılerı var ama baska sıtede bulursam atıyım

satıyorlar zaten oyle kategorılerı var ama baska sıtede bulursam atıyım
yani olması gereken bu millet esnaflık nedir bilmiyor gerçekten istediği kadar zengin olsun o kafadaki adama kazandırmamaya çalışırım şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri