Geçilmezbende dareu a950 pro 4k var scrollu arızalandı connectgamedan almıştım ulaşamıyorum kendilerine mevcut mouseumdan buna geçilir mi
Ben de onu aldım seninki kargoya verildi mi mail attın mı?Aj 199 aldık 23 dolara hangisi daha iyidir ?
Mouse siparişini iptal ettim ücreti hala gelmedi.Ben de onu aldım seninki kargoya verildi mi mail attın mı?
Nasi ksrgoya verilmedi ya benim direk veridliMouse siparişini iptal ettim ücreti hala gelmedi.
Sonra whatgeek den gamepad aldım o hala kargoya verilmedi
Epmaker ve whatgeek aynı yer miNasi ksrgoya verilmedi ya benim direk veridli
Hayır whatgeekten gamepad benim kargoda epomaker ayrı firmaEpmaker ve whatgeek aynı yer mi
Biri 3 gündür iade ücretini ödemedi biri 3 gündür kargolamayı bekliyor. Bahtım yok hiçHayır whatgeekten gamepad benim kargoda epomaker ayrı firma
Niye iade ettiniz hocam? ben de aj199 almayı düşünüyorum da.Biri 3 gündür iade ücretini ödemedi biri 3 gündür kargolamayı bekliyor. Bahtım yok hiç
Ücret ödenir yakında en son ne e-postası attılarBiri 3 gündür iade ücretini ödemedi biri 3 gündür kargolamayı bekliyor. Bahtım yok hiç
3-5 gün sürer dediler, banakayı aradım bekleyen ödeme yok dediÜcret ödenir yakında en son ne e-postası attılar
159 pro vardı bende zaten 1k olduğu için vazgeçtimNiye iade ettiniz hocam? ben de aj199 almayı düşünüyorum da.