ürünler gayet güzel geliyor , bir sürü kişi aldı.Umarım siteye güvenmekle hata yapmamışımdır.
ürünler gayet güzel geliyor , bir sürü kişi aldı.Umarım siteye güvenmekle hata yapmamışımdır.
Hayırlı olsun kankam. Bana da aynı 2'liyi tavsiye ettiler klavye 65 olmasa ben de alcaktım. Bu kadar insan aldı kullanıyor. Bir şey olmaz bence. Güzel günlerde kullan.Umarım siteye güvenmekle hata yapmamışımdır.
Hocam 1000-1200 bütçe var dareu ek75 şuan indirimce 999tl alınır mı sizce klavye olarakDareu
AlinirHocam 1000-1200 bütçe var dareu ek75 şuan indirimce 999tl alınır mı sizce klavye olarak
Bende Hk gaming puding keycaps var bu dareu ya taksam switch sesinde değişiklik olur muAlinir
değişiklik olur, ek75 pro'ya 4 farklı keycaps taktım hepsinde ses bir tık farklı oldu.Bende Hk gaming puding keycaps var bu dareu ya taksam switch sesinde değişiklik olur mu
Pro'da benim de aklım kaldı. Sadece kalbosuz olması için bile değer bir de sen pro daha tok ses veriyor deyince içim gitti. Düz ek75 ile streak 65 lp arasında kaldım ben de karar veremiyorum.değişiklik olur, ek75 pro'ya 4 farklı keycaps taktım hepsinde ses bir tık farklı oldu.
Pro ile normal arasında sanki ses farkı ahım sahim yok ikisindede dream switch yokmuPro'da benim de aklım kaldı. Sadece kalbosuz olması için bile değer bir de sen pro daha tok ses veriyor deyince içim gitti. Düz ek75 ile streak 65 lp arasında kaldım ben de karar veremiyorum.
evet aşırı çok ses farkı yok fakat daha tok keycapslerinden dolayı, pbt bir keycaps takarsanız ek75'e sesler hemen hemen aynı olur. iki klavyede fabrikasyon lubelanmış ve gasket mount çift katman ped var.Pro ile normal arasında sanki ses farkı ahım sahim yok ikisindede dream switch yokmu
düzünü al geç kanka ilerde keycaps takarsın kendin istediğin gibiPro'da benim de aklım kaldı. Sadece kalbosuz olması için bile değer bir de sen pro daha tok ses veriyor deyince içim gitti. Düz ek75 ile streak 65 lp arasında kaldım ben de karar veremiyorum.
Knk ek75 kablolu .
Bütçem 1200tl Max bende ek75 almak istiyorum aslında alımı acbaevet aşırı çok ses farkı yok fakat daha tok keycapslerinden dolayı, pbt bir keycaps takarsanız ek75'e sesler hemen hemen aynı olur. iki klavyede fabrikasyon lubelanmış ve gasket mount çift katman ped var.
düzünü al geç kanka ilerde keycaps takarsın kendin istediğin gibi