🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Mousepad az önce geldi. Akşam evde deneyeceğim. Fakat kutuyu açıp baktım, yüzey tırtıklı tırtıklı. Bu padin speed olduğuna emin miyiz😁
Not: Mouse olarak Darmoshark M3 4K hz kullanıyorum.

Ekler

• IMG_6795.jpeg
    IMG_6795.jpeg
    3 MB · Hit: 151
Mousepad az önce geldi. Akşam evde deneyeceğim. Fakat kutuyu açıp baktım, yüzey tırtıklı tırtıklı. Bu padin speed olduğuna emin miyiz😁
Not: Mouse olarak Darmoshark M3 4K hz kullanıyorum.
Akşam kullanınca anlarsın hocam.😅 Ben de mouse u padin üstünde gezdirene kadar öyle düşünmüştüm.

Mpc450 yi alanların yarısından fazlası sarı sitede satacak boşuna almayın kontrol yok full speed normal flick ve micro flick atılmıyor ekstra çaba gerektiriyor

Arkadaşlar selam fatura gelmedi ürünle birlikte talep ettiğini söyleyen arkadaşlar vardı. Faturayı nereden talep ettiniz?

Dpi değiştirme tuşuna basınca scrolldeki RGB yanıyor. Arkada RGB var mı bilmiyorum ama var gibi gözüküyor. Onu nasıl yakıyoruz bir fikrim yok.

Bilmiyordum, teşekkür ederim.
Bu firmaya bulaşana Allah sabır versin.iade etmek istediğim kargo için alıcı ödemesini kabul etmiyor firma
Bana sıfır ürün geliyor iade etmek istiyorum 130 TL kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorum.
İletişim sıfır memnuniyet hiç yok.
Bugün M800 pro elime ulaştı üzerindeki skartezin naylon korumasını söktüm yanında bir çift siyah bir çift beyaz skartez ve tip a'den tip c'ye üzerinde usb 3.1 yazan bir konnektör yollamışlar kutudan kablo mouse üzerindeki 2.4 adaptör skartezler ve dönüştürücü dışında bir şey çıkmadı yazılımını kurmadım çünkü henüz laptobum yok arkadaşımın bilgisayarında denedim scrool ışığı yanıyor arkada ve altta RGB yok mouse arkasındaki x logosuna dikkatlice bakınca boya gibi gözüküyor altından ışık vurmayacak gibi duruyor sanki detaylı fotoğraflarını internet çekerse atacağım RGB işini çözdüyseniz ve yazdıklarımda farklı/yanlış gelen bir şey varsa söyleyin lütfen

Bugün M800 pro elime ulaştı üzerindeki skartezin naylon korumasını söktüm yanında bir çift siyah bir çift beyaz skartez ve tip a'den tip c'ye üzerinde usb 3.1 yazan bir konnektör yollamışlar kutudan kablo mouse üzerindeki 2.4 adaptör skartezler ve dönüştürücü dışında bir şey çıkmadı yazılımını kurmadım çünkü henüz laptobum yok arkadaşımın bilgisayarında denedim scrool ışığı yanıyor arkada ve altta RGB yok mouse arkasındaki x logosuna dikkatlice bakınca boya gibi gözüküyor altından ışık vurmayacak gibi duruyor sanki detaylı fotoğraflarını internet çekerse atacağım RGB işini çözdüyseniz ve yazdıklarımda farklı/yanlış gelen bir şey varsa söyleyin lütfen
Dediklerinize aynen katılıyorum.youtube inceleme videolarına rgb var.yazılımını yükledim.orda rgb ayarı yok.benim kutu etiketi açılmış geldi.x logosunda ve arka kısımdaki şerit var orda ışık yanmıyor.sadece scroll tuşunda dpi a basınca ışık yanıyor.firmayla iletişime geçtim.servise gönderdim mouseyi.inceleyecekler.firmada bilmiyor ışık var mı yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,477
Üyeler
185,738
Son üye
beratjix
Geri