Arama sonuçları: *

1. FocusME

AMD FSR kullanılabilir durumda mı?

İzledim ama video 1 ay önce çekilmiş acaba bazı oyunlara sonradan eklenmiş olabilir diye konu açtım
  2. FocusME

AMD FSR kullanılabilir durumda mı?

Amd , Nvidia DLSS rakibi bir yazılım çıkarttı ve çoğumuzda duyduk. Peki bu FSR nasıl açılır ben Radeon Driver'da göremedim bu ayarı yada oyun içi ayarlardan mı açılıyor, yoksa daha gelmedi mi?
  3. FocusME

Çözüldü✓ AC Valhalla 30 Dakika Oynanıştan Sonraki Değerler Normal mi?

sanırım biligsayarındaki bileşenlerde sorun yok bence detaylı bir temizlik yap ; ekran kartını sök al eline kulak pamuğu ile temizle, fön makinesiyle kasanın içine hava üfle(Sıcaklığı en aza getir) , biosdan işlemcinin fan ayarını TURBO modda kullan biraz ses yapacak ama alışıyorsun zamanla. Ama...
  4. FocusME

Bilgisayarını düzenli olarak temizliyor musun çünkü genellikle Cpu fanının arasına ekran kartı fanlarının altındaki ızgara gibi yerlere çok toz birikiyor
  5. FocusME

Hem ekran kartin hemde işlemcinin sıcaklığı fazla, ben de rx580 var amd bir ekran kartı olmasına rağmen ben 65 derecenin üstünü görmedim. Overclock kullanıyor musunuz?
  6. FocusME

🔥İndirim Bedava Steam Key Kazanma! Sınırsız (3 adet fiş gerekiyor)

yalnız sadece puanla değil eğer steam 10tl istiyorsan 3 tane alışveriş fişinin fotoğrafını atmalısın ve satın aldığın ürünler arasında bu markalardan herhangi biri olmalı : Gilette, Gilette Venus, Head&Shoulders, Pantene, Herbal Essences, İpana, Oral-B, Orkid, Old Spices, Fairy Zaten dikkatli...
  7. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

Evet kesinlikle öneririm bir oyun bu kadar iyi mi olur optimizasyon çok iyi rx580 ultra da 75fps sabit oynatıyor çok rahat. Konuyu asıl açış sebebim olan hile ise çok az sadece 1 kere gördüm o da ne şanssa ilk oynadığımdaydı o yüzden iade etmiştim hatta ama geri aldım pişman değilim oyun çok...
  8. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

Yalan olmasın ben girerken 1 dk fln bekledim çok beklemedim ama bir kaç defa boş sunucuya attı 1 adam vardı sadece belki de ben yanlış oyun modu falan seçtim daha yeni aldım
  9. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

peki sence iade edeyim mi
  10. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

hayır ya 60dk oynadım daha 2 saati geçmedim. Dediğim camping kısmı yani hikaye kısmı çok kısa sürüyor 4 saat falan sürüyor.
  11. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

Evt iade talebi oluşturdum. Camping de zaten 4 saate bitiyor
  12. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

Arkadaşlar oyun alınazmış her 2 maçta bir uçan adam geliyor onun dışında sorun yok türkçe seslendirmeler falan gayet iyi ama hileciler kudurmuş sadece wallhack kullanmıyor adam uçarak adam vuruyor 400 kill nedir arkadaş haritada adam kalmıyor
  13. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

peki hile fazla mı biliyor musun
  14. FocusME

Battlefield 1 alınır mı?

Gençler Battlefield 1 son zamanların en büyük indirimine uğradı, %75 indirimde 69TL şuan ama Steam incelemelerine göre çok fazla hile var diye gördüm. Bilen var mı gerçekten her maçta hile var mı sizce alınır mı 69Tl'ye?
  15. FocusME

Steam kart düşürme ile kar edilir mi?

yani aslında bakarsanız oyun kiralamak gibi en şahsen oyunu satın almayı tercih ediyorum çünkü bir oyuna sarınca 1 aydan fazla oynuyorum genelde
  16. FocusME

Peki sence indirimdeyken alırsam 1 oyun ortalama kaç TL kar Ertirir?
  17. FocusME

Arkadaşlar merhaba. Şuanda 120Tl civarında steam bakiyem var Battlefield V almak istiyorum ama oyun indirime girince 120-150Tl civarı oluyor, sizce Zup! gibi oyunlar ile kart düşürerek kar elde etmem mümkün mü yada riskli mi?
Top Bottom