Neler Yeni

Battlefield 1 alınır mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hayır ya 60dk oynadım daha 2 saati geçmedim. Dediğim camping kısmı yani hikaye kısmı çok kısa sürüyor 4 saat falan sürüyor.
Evet hikaye için oynanacak oyun değil. İstersen Amazon prime dan bf4 al oyna. İstersen üstüne biraz daha para ekleyip bf5 al. Bf1 de hileci var haklısın ama bf5 i 100 saate yakın oynamam var. Bir kere hileci gelmedi. İllaki bf5 te de vardır hile ama ben karşılaşmadım. Karşılaşsan bile 1 kere 2 kere karşılaşırsın. Çıkıp server değiştirmek zor değil.

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
Bana 1 kere hile denk geldi. Her maçta gelmiyor merak etme. O fiyata alınabilecek en iyi oyunlardan biri.
Gençler Battlefield 1 son zamanların en büyük indirimine uğradı, %75 indirimde 69TL şuan ama Steam incelemelerine göre çok fazla hile var diye gördüm. Bilen var mı gerçekten her maçta hile var mı sizce alınır mı 69Tl'ye?
Ona para vereceğine e play e ver bütün battle field orda var

eMeSay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
miraç coşkun
battlefield 4 amazon gamingte bedava oldu. üyeliğin yoksa 1 ay ücretsiz açıp elde edebilirsin

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ona para vereceğine e play e ver bütün battle field orda var
EA play onermem. Denedim. Çok para gidiyor. Çünkü bu bf oyununu aylarca oynuyorsun. Çok fena sarıyor. Her ay yalnızca bf için para verilmez. Hem oyuna da sahip olamıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Kayra Orhan
olm ben de tam aynı konuyu açıcaktım. BF1 in serverları hala dolu mu?

FocusME

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Temiz
olm ben de tam aynı konuyu açıcaktım. BF1 in serverları hala dolu mu?
Yalan olmasın ben girerken 1 dk fln bekledim çok beklemedim ama bir kaç defa boş sunucuya attı 1 adam vardı sadece belki de ben yanlış oyun modu falan seçtim daha yeni aldım

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Yalan olmasın ben girerken 1 dk fln bekledim çok beklemedim ama bir kaç defa boş sunucuya attı 1 adam vardı sadece belki de ben yanlış oyun modu falan seçtim daha yeni aldım
Merhaba oyunu bende alacağım ama siz hala oynuyor musunuz memnun musunuz?

FocusME

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Temiz
Merhaba oyunu bende alacağım ama siz hala oynuyor musunuz memnun musunuz?
Evet kesinlikle öneririm bir oyun bu kadar iyi mi olur optimizasyon çok iyi rx580 ultra da 75fps sabit oynatıyor çok rahat. Konuyu asıl açış sebebim olan hile ise çok az sadece 1 kere gördüm o da ne şanssa ilk oynadığımdaydı o yüzden iade etmiştim hatta ama geri aldım pişman değilim oyun çok dengeli ''Pay to win'' yok. Oyunda ping sorunu da yok şöyle örnek vereyim ; CS GO da 45 50 pingim var bu oyunda 50 60. Zaten oyunu da bir kaç arkadaş ekipçe aldık hiç birimizde sorun herhangi bir sorun yok şimdilik.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Evet kesinlikle öneririm bir oyun bu kadar iyi mi olur optimizasyon çok iyi rx580 ultra da 75fps sabit oynatıyor çok rahat. Konuyu asıl açış sebebim olan hile ise çok az sadece 1 kere gördüm o da ne şanssa ilk oynadığımdaydı o yüzden iade etmiştim hatta ama geri aldım pişman değilim oyun çok dengeli ''Pay to win'' yok. Oyunda ping sorunu da yok şöyle örnek vereyim ; CS GO da 45 50 pingim var bu oyunda 50 60. Zaten oyunu da bir kaç arkadaş ekipçe aldık hiç birimizde sorun herhangi bir sorun yok şimdilik.
Tamam teşekkürler alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom