Neler Yeni

Battlefield 1 alınır mı?

FocusME

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Temiz
Gençler Battlefield 1 son zamanların en büyük indirimine uğradı, %75 indirimde 69TL şuan ama Steam incelemelerine göre çok fazla hile var diye gördüm. Bilen var mı gerçekten her maçta hile var mı sizce alınır mı 69Tl'ye?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Gençler Battlefield 1 son zamanların en büyük indirimine uğradı, %75 indirimde 69TL şuan ama Steam incelemelerine göre çok fazla hile var diye gördüm. Bilen var mı gerçekten her maçta hile var mı sizce alınır mı 69Tl'ye?
Bana 1 kere hile denk geldi. Her maçta gelmiyor merak etme. O fiyata alınabilecek en iyi oyunlardan biri.

BIGGZ

80+ Bronze
Alınmaz kardeşim, Xbox Game Pass al.

Xbox Game Pass içinde BF1 var, ayrıca 250+ oyun var.

Aylık 30₺ ödüyorsun sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Battlefield serisini çok seviyorsan, Game Pass içinde BF3, BF4, BF5 de var.

GamePass PC sürümünü alman gerekiyor bunun için.

Ayrıca içinde Fifa 21 de var. Bayağı iyi.

FocusME

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz kardeşim, Xbox Game Pass al.

Xbox Game Pass içinde BF1 var, ayrıca 250+ oyun var.

Aylık 30₺ ödüyorsun sadece.

Bu arada Battlefield serisini çok seviyorsan, Game Pass içinde BF3, BF4, BF5 de var.

GamePass PC sürümünü alman gerekiyor bunun için.

Ayrıca içinde Fifa 21 de var. Bayağı iyi.
peki hile fazla mı biliyor musun

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Buğra Dabanca
Açık konuşmak gerekirse sıkı bir Battlefield hayranı olarak, şuan sunucularda yeterli seviyede oyuncu var. Hile konusunda ise nadir bir şekilde hile bana denk gelmekte. Şuan aktif olarak BF5 ve BF1 oynuyorum ikiside online olarak çok kaliteli zevk olarak üst seviyeler

Ama bazı konularda hikaye tatmin etmeye bilir orası senin zevkin ama kim hikayesi için o kadar para verir ki. Ayrıca bu hikaye durumu 5 için daha geçerli. 1 de ki hikaye sağlam hazırlanmış, 5 ise onun kopyası gibi olmuş

FocusME

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun alınazmış her 2 maçta bir uçan adam geliyor onun dışında sorun yok türkçe seslendirmeler falan gayet iyi ama hileciler kudurmuş sadece wallhack kullanmıyor adam uçarak adam vuruyor 400 kill nedir arkadaş haritada adam kalmıyor

Ekler

• ucan_ilk_nazi.png
    ucan_ilk_nazi.png
    154.7 KB · Hit: 162

FAG389

80+ Bronze
Arkadaşlar oyun alınazmış her 2 maçta bir uçan adam geliyor onun dışında sorun yok türkçe seslendirmeler falan gayet iyi ama hileciler kudurmuş sadece wallhack kullanmıyor adam uçarak adam vuruyor 400 kill nedir arkadaş haritada adam kalmıyor
O kadar sık gelmiyor 4-5 maçta bir denk geliyor direk escye hasıp server degisebilirsin bunun icin.herhangi bir ayrılma afk cezası vs yok.Arkadaşların dedigi gibi gamepassle alırsan en uygun sekilde almıs olursun

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
1 aylık ea play aldım 5 TL ye BF3,BF4,BF1 hepsini bitirdim online için alıcaksan bilmem ama campaigin çok iyi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
E hile geldi diye oyunu bırakacak mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom