Arama sonuçları: *

1. S

Amazon'dan alınan DualSense drift sorunu

Hiç yapmadım ki hassasiyet ayarını? gamepad hassasiyet ayarını nereden yapacağım onu bilmiyorum. 1734975149 Hocam gta5 de denedim cross koyuyorum kendiliğinden hareket etmiyor hiçbir şey olmuyor, arabaya binip direksyona bakıyorum sürerken direksiyon dönmüyor sola veya sağa düz gidiyor. o zaman...
  2. S

dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor. 1734973473 senin gerçekten zekan da sorun olabilir hocam ya.
  3. S

rdr giriyorum şimdi bakalım
  4. S

rdr var bir deneyeyim bakayım, hocam kendi kendine gider değil mi? atın üstündeyken yolda farklı yöne gider karakter farklı yöne gider. Sorun böyle olur yani anladığım kadarı ile
  5. S

amazondan iade talebi oluşturdum hocam da, drift sorunun hangi oyunlarda anlayabilirim ki nasıl anlayabilirim pek bilmiyorum. ellerinde stok olmadığı için iade yapabileceklerini söylediler ya da 500 tlsini geri karşılayabileceklerini söylediler iade dedim. Ama sorunu tam olarak anlayamadım ki...
  6. S

sabır allahım sabır. 1734972716 Türkçeden anlamıyorsun sen galiba ben diyorum önerme sen diyorsun iade et çek. Yorum yapma kardeşim o zaman benim yazdığım konuya.
  7. S

ya sorduğum sorunun konsollar ile ne alakası var hocam? pc için aldım daha iyi kollar olabilir ama ben buna alışmışım başka kol kullanmıyorum.
  8. S

Arkadaşlar kol geldi, uygulamasını yükledim güncellemesini yaptım drift sorunu var galiba gamepad tester da aktif ettiğim de, 0 0 0 0 değil de böyle çıkıyor sonuç. 1734971205 dokunmadığımda bile kendiliğinden sayıları artıyor. 1734972213 Yardımcı olabilecek yok mu normal mi yoksa iade...
  9. S

Gta 6 için ps5 pro mu yoksa düz ps5 yetermi

ps5 ps5 pro ps6 ya çıkar o oyun.
  10. S

Dualsense 5 önerisi hepsiburada

sorduğum soru ile ne alakası var?
  11. S

Dualsense 5 önerisi hepsiburada

Arkadaşlar hepsiburada üzerinden taksitle alacağımda hangi satıcı daha güvenilir yardımcı olur musunuz?
  12. S

DOLANDIRILMAYAMI ÇALIŞIYORUM

bir çok kez böyle konular açıldı, sakın girme dolandırıcı kredi kartı bilgilerini istiyor, uzak dur. Letgo da elden satış dışında başka bir satış yapabileceğin ortam bulunmamaktadır.
  13. S

İşlemcim orjinal mi ?

14 gün sürede gelir umarım, 14 gün süresi var gene ne olur ne olmaz diye aklınızda bulusun iade politikası için, eğer başka bir yerde test etme şansınız varsa edin derim (Video Kaydı ile)
  14. S

İşlemcim orjinal mi ?

Hocam satıcı nedir onu söyleyiniz, ve performans testi yaptınız mı? eğer performans da aksi bir durum varsa iade ediniz. İyi akşamlar.
  15. S

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

1. Olarak bilader değil, Birader. 2. Olarak sana ne oluyor sen ne yükseliyorsun? 3. sakin ol yavaş gülde ağzına bir şey kaçmasın dostum :D 1734395671 Senin okumada da sıkıntı var, kaça aldınız diye sormuş, cevabını vermişim. Hızlı okuyup burada rezil edecem diye milleti, rezil duruma düşme. :D
  16. S

hocam bunu ben size söylememem lazım, demek ki o fiyattan yoksa indirim bitmiştir, bunu anlayabilecek yaştasınız diye düşünüyorum. Sadece başlığa indirim bitti diye yazmamışlar o kadar.
  17. S

1900'e aldık hocam.
  18. S

1900
  19. S

Razer cobra kullanıyorum, ve o mousedan hiçbir mouse alışamadım Razer cobra pronun karşıma çıkması çok iyi oldu, yani internet cafelere falan arada çok nadir giderim, mağazalar da farklı mouselar denerim, yok alışamam bu mouse çok alışmıştım iyi ki denk geldiniz. Teşekkür ederim. @Ckribrahim...
  20. S

Pardon hocam dikkatli okumamışım. Özür dilerim.
Top Bottom