Amazon'dan alınan DualSense drift sorunu

Ha demeyi unuttum sayılar çok küçük. Ondan azıcık famepad hassasiyeti arttırıp öyle bırakın

rdr var bir deneyeyim bakayım, hocam kendi kendine gider değil mi? atın üstündeyken yolda farklı yöne gider karakter farklı yöne gider. Sorun böyle olur yani anladığım kadarı ile
evet sen hareket ettir bırak sonra kendısı gıderse sorun var demektır yada dırek oyna gırer gırmez hareket edıyosa gene sorun vardır

Ha demeyi unuttum sayılar çok küçük. Ondan azıcık famepad hassasiyeti arttırıp öyle bırakın
dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markete git ve kulak çöpü al bu kadar basit.
senin gerçekten zekan da sorun olabilir hocam ya.

dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor.

senin gerçekten zekan da sorun olabilir hocam ya.
Hassasiyet 'ayarını' ayarlar kısmından yapacaksın. Bu bile zor geldiyse googleden vs. bakabilirsin.

Son düzenleme:
Hassasiyet 'ayarını' ayarlar kısmından yapacaksın. Bu bile zor geldiyse ytden bakabilirsin.
Hiç yapmadım ki hassasiyet ayarını? gamepad hassasiyet ayarını nereden yapacağım onu bilmiyorum.

evet sen hareket ettir bırak sonra kendısı gıderse sorun var demektır yada dırek oyna gırer gırmez hareket edıyosa gene sorun vardır
Hocam gta5 de denedim cross koyuyorum kendiliğinden hareket etmiyor hiçbir şey olmuyor, arabaya binip direksyona bakıyorum sürerken direksiyon dönmüyor sola veya sağa düz gidiyor. o zaman sorun yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,008
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri