evet sen hareket ettir bırak sonra kendısı gıderse sorun var demektır yada dırek oyna gırer gırmez hareket edıyosa gene sorun vardırrdr var bir deneyeyim bakayım, hocam kendi kendine gider değil mi? atın üstündeyken yolda farklı yöne gider karakter farklı yöne gider. Sorun böyle olur yani anladığım kadarı ile
Markete git ve kulak çöpü al, bu kadar basit.rdr var bir deneyeyim bakayım, hocam kendi kendine gider değil mi? atın üstündeyken yolda farklı yöne gider karakter farklı yöne gider. Sorun böyle olur yani anladığım kadarı ile
dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor.Ha demeyi unuttum sayılar çok küçük. Ondan azıcık famepad hassasiyeti arttırıp öyle bırakın
senin gerçekten zekan da sorun olabilir hocam ya.Markete git ve kulak çöpü al bu kadar basit.
Hassasiyet 'ayarını' ayarlar kısmından yapacaksın. Bu bile zor geldiyse googleden vs. bakabilirsin.dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin gerçekten zekan da sorun olabilir hocam ya.
Hiç yapmadım ki hassasiyet ayarını? gamepad hassasiyet ayarını nereden yapacağım onu bilmiyorum.Hassasiyet 'ayarını' ayarlar kısmından yapacaksın. Bu bile zor geldiyse ytden bakabilirsin.
Hocam gta5 de denedim cross koyuyorum kendiliğinden hareket etmiyor hiçbir şey olmuyor, arabaya binip direksyona bakıyorum sürerken direksiyon dönmüyor sola veya sağa düz gidiyor. o zaman sorun yok.evet sen hareket ettir bırak sonra kendısı gıderse sorun var demektır yada dırek oyna gırer gırmez hareket edıyosa gene sorun vardır