Neler Yeni

Amazon'dan alınan DualSense drift sorunu

zyraxone

80+
Ha demeyi unuttum sayılar çok küçük. Ondan azıcık famepad hassasiyeti arttırıp öyle bırakın

Palo DAYI 👑

80+ Gold
rdr var bir deneyeyim bakayım, hocam kendi kendine gider değil mi? atın üstündeyken yolda farklı yöne gider karakter farklı yöne gider. Sorun böyle olur yani anladığım kadarı ile
evet sen hareket ettir bırak sonra kendısı gıderse sorun var demektır yada dırek oyna gırer gırmez hareket edıyosa gene sorun vardır

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Ha demeyi unuttum sayılar çok küçük. Ondan azıcık famepad hassasiyeti arttırıp öyle bırakın
dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markete git ve kulak çöpü al bu kadar basit.
senin gerçekten zekan da sorun olabilir hocam ya.

goku010203

80+ Bronze
dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor.

senin gerçekten zekan da sorun olabilir hocam ya.
Hassasiyet 'ayarını' ayarlar kısmından yapacaksın. Bu bile zor geldiyse googleden vs. bakabilirsin.

Son düzenleme:

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Hassasiyet 'ayarını' ayarlar kısmından yapacaksın. Bu bile zor geldiyse ytden bakabilirsin.
Hiç yapmadım ki hassasiyet ayarını? gamepad hassasiyet ayarını nereden yapacağım onu bilmiyorum.

evet sen hareket ettir bırak sonra kendısı gıderse sorun var demektır yada dırek oyna gırer gırmez hareket edıyosa gene sorun vardır
Hocam gta5 de denedim cross koyuyorum kendiliğinden hareket etmiyor hiçbir şey olmuyor, arabaya binip direksyona bakıyorum sürerken direksiyon dönmüyor sola veya sağa düz gidiyor. o zaman sorun yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom