Neler Yeni

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Erkan
Bana mouse değil klavye lazım hiç mi indirim yok şu klavyelerde

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Bende eriyor kardeş, istinasız marka model fark etmeden eriyor tüm kauçuk kullanılan mouselarda ki parmak koyma yerleri.
Kauçuk için koruma sprey filan var mı ki valla düz mouseden kauçuk olana geçtim çok rahatladım diğerleri terleyince elimden kayıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
M. Ali ARSLAN
su mubarek razerin 8k wireles charge unitesini nerden buluruz ucuza

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Arda doğan

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Tamam da 3 saattir 3500 lira
hocam bunu ben size söylememem lazım, demek ki o fiyattan yoksa indirim bitmiştir, bunu anlayabilecek yaştasınız diye düşünüyorum. Sadece başlığa indirim bitti diye yazmamışlar o kadar.

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
hocam bunu ben size söylememem lazım, demek ki o fiyattan yoksa indirim bitmiştir, bunu anlayabilecek yaştasınız diye düşünüyorum. Sadece başlığa indirim bitti diye yazmamışlar o kadar.
Puahahahah. Bilader adam demişki şuan 3500 lira sen demişsin ki 1900. E bi aç bak kardeşim adam şu an demiş. Belki biz bilmiyoruz ödeme yerinde falan indirim yapıyor. Haksızsın işte kabul et geç.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Puahahahah. Bilader adam demişki şuan 3500 lira sen demişsin ki 1900. E bi aç bak kardeşim adam şu an demiş. Belki biz bilmiyoruz ödeme yerinde falan indirim yapıyor. Haksızsın işte kabul et geç.
1. Olarak bilader değil, Birader. 2. Olarak sana ne oluyor sen ne yükseliyorsun? 3. sakin ol yavaş gülde ağzına bir şey kaçmasın dostum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin okumada da sıkıntı var, kaça aldınız diye sormuş, cevabını vermişim. Hızlı okuyup burada rezil edecem diye milleti, rezil duruma düşme. :D

Top Bottom