Neler Yeni

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

tek eksikleri dongle o olsa varya cok güzel ürünler

Bende eriyor kardeş, istinasız marka model fark etmeden eriyor tüm kauçuk kullanılan mouselarda ki parmak koyma yerleri.
Kauçuk için koruma sprey filan var mı ki valla düz mouseden kauçuk olana geçtim çok rahatladım diğerleri terleyince elimden kayıyor

Tamam da 3 saattir 3500 lira
hocam bunu ben size söylememem lazım, demek ki o fiyattan yoksa indirim bitmiştir, bunu anlayabilecek yaştasınız diye düşünüyorum. Sadece başlığa indirim bitti diye yazmamışlar o kadar.

hocam bunu ben size söylememem lazım, demek ki o fiyattan yoksa indirim bitmiştir, bunu anlayabilecek yaştasınız diye düşünüyorum. Sadece başlığa indirim bitti diye yazmamışlar o kadar.
Puahahahah. Bilader adam demişki şuan 3500 lira sen demişsin ki 1900. E bi aç bak kardeşim adam şu an demiş. Belki biz bilmiyoruz ödeme yerinde falan indirim yapıyor. Haksızsın işte kabul et geç.

Puahahahah. Bilader adam demişki şuan 3500 lira sen demişsin ki 1900. E bi aç bak kardeşim adam şu an demiş. Belki biz bilmiyoruz ödeme yerinde falan indirim yapıyor. Haksızsın işte kabul et geç.
1. Olarak bilader değil, Birader. 2. Olarak sana ne oluyor sen ne yükseliyorsun? 3. sakin ol yavaş gülde ağzına bir şey kaçmasın dostum :D
Post automatically merged:

Senin okumada da sıkıntı var, kaça aldınız diye sormuş, cevabını vermişim. Hızlı okuyup burada rezil edecem diye milleti, rezil duruma düşme. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,581
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri