Arama sonuçları: *

1. Eren_Y

3 K kulaklık önerisi

blackshark v2x mi hyperx cloud core mi? blackshark v2xin yeşil rengi 1859tl siyahı vs. 2300tl hyperx cloud core ise şu anda 2000tl amazonda
  2. Eren_Y

Öneri HyperX Cloud Core Kulaklık Alınır mı?

Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi Hyperx Cloud Core alınır mı? Max 2500 tl bütçe var ve amazonda 2135 TL'ye cloud core satılıyor fakat ses kartsız modeli farklı bir öneride de bulunabilirsiniz.
  3. Eren_Y

Öneri 2500 TL'ye kadar mekanik klavye

gaming gen trde akko ürünleri yenilenirse onları takip et o fiyat bandında klavyeler de var ve akkonun klavyeleri çok güzel
  4. Eren_Y

3 K kulaklık önerisi

eskiden bu pedler veriliyordu üzüldüm max 2.5k bütçeye öneride bulunabilir misin peki? cloud core 2125 tl mi neydi ama ses kartı yok
  5. Eren_Y

3 K kulaklık önerisi

reis cloud 2 kullanmıstım zamanında evet ses kartı var cloud core ye göre daha büyük daha iyi fakat bu kulaklık uzun sureli kullanım sonrası kulakları acıtıyor nası yapcaz ?
  6. Eren_Y

Öneri Maximum 2500tl Kulaklık önerisi yapın lütfen

arkadaslar el atın lutfen :((
  7. Eren_Y

Mebran Klavye Önerisi

allah bağışlasın sesli vurursan her klavye ses cıkarır bütçe problemin yoksa mekanik modlu klavye öneririm modlu olunca çok ses çıkartmıyor ya da tok sesi oluyor rahatsız etmeyecek düzeyde membrane ler klasik aynıdır tabi aliexpressten vs. sessiz klavye adında klavye almadığınız sürece sorun yok...
  8. Eren_Y

Mebran Klavye Önerisi

öncelikle neden membrane klavye istiyorsunuz?
  9. Eren_Y

3 K kulaklık önerisi

2.5kya da bana önerir misiniz
  10. Eren_Y

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

la alabilirdim almadim yazik kafama asdlopkaslkşdsad
  11. Eren_Y

Öneri Maximum 2500tl Kulaklık önerisi yapın lütfen

MAXIMUM 2500TL kulaklık önerisi lütfen oyun için.
  12. Eren_Y

Fixu H7 vs Blackshark V2 x hangisini alayım ?

benim suan kullanmıs oldugum kulaklık 1 sene falan oldu pedleri soyuldu hher yere dökülüp yapışıyor blacksharkta aynı sorunu yaşamam değil mi ? h7 de de hafızalı süngerli kumas ped mi var biseyler v ardı bakmıstım
  13. Eren_Y

Fixu H7 vs Blackshark V2 x hangisini alayım ?

başlıktan gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim teşekkürler şimdiden sebepleriyle de belirtirseniz sevinirim. :)
  14. Eren_Y

Max 2000tl kulaklık önerisi

reis bir sorum olcak RAZER BLACKSHARK V2 X mi bu mu ? günlük kullanımdan kastım pc başında günlük kullanım olarak bahsetmiştim dışarısı için değil
  15. Eren_Y

teşekkür ederim bir inceleyeceğim ses kasmakta önemli benim için ^^ 1734692700 https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-7-1-fuxi-h7-rgb-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,863734107.html bu mu
  16. Eren_Y

günlük kullanım mı oyun mu
  17. Eren_Y

havit kulaklık önerilir mi ki hiç kullanmadım
  18. Eren_Y

gündelik kullanım ve oyun için kulaklık önerisi maxım bu 2k ya kadarda yapın ve yine de 2.5k lara kadar da önermede bulunabilrisiniz takip etmeyi sevdigimden dolayı (:
  19. Eren_Y

Yardım Modemime ebeveyn kontrolu açılmıs

kardeşim sen iyi misin kasalı bilgisayar kullanıyorum sence ping sıkıntısı için zorno izlememi engelleyen bir sey mi var? instagramı falan dahi kullanamıyorum google de arama webtoon vs hiç bir şey yüklenmiyor whatsapp kullanılıyor onun dısı youtube a reklam engelleyici ve izleyici engelleyici...
  20. Eren_Y

Yardım Modemime ebeveyn kontrolu açılmıs

aynen kkardeşim numara da hat sahibinin zaten :D
Top Bottom