2.5kya da bana önerir misinizcloud 2
Biraz daha yükseltsem cloud 3mü yoksa nova 3 mü acabacloud 2
karşılaştırmalar var. cloud 3 biraz daha önde ama izle sen yinedeBiraz daha yükseltsem cloud 3mü yoksa nova 3 mü acaba
cloud 2 ve 3 modeli iyi bunlardan birini alabilirsin sende2.5kya da bana önerir misiniz
reis cloud 2 kullanmıstım zamanında evet ses kartı var cloud core ye göre daha büyük daha iyi fakat bu kulaklık uzun sureli kullanım sonrası kulakları acıtıyor nası yapcaz ?karşılaştırmalar var. cloud 3 biraz daha önde ama izle sen yinede
SteelSeries Arctis Nova 3 - HyperX Cloud III Karşılaştırması - Epey
Epey - SteelSeries Arctis Nova 3 - HyperX Cloud III özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.comMesaj otomatik birleştirildi:
cloud 2 ve 3 modeli iyi bunlardan birini alabilirsin sende
cloud 2 de tabi yedek pedler yok. cloud 3 de bu var. ama internette cloud 2 ve 3 için yumuşak pedler satılıyor .reis cloud 2 kullanmıstım zamanında evet ses kartı var cloud core ye göre daha büyük daha iyi fakat bu kulaklık uzun sureli kullanım sonrası kulakları acıtıyor nası yapcaz ?
eskiden bu pedler veriliyordu üzüldüm max 2.5k bütçeye öneride bulunabilir misin peki? cloud core 2125 tl mi neydi ama ses kartı yokcloud 2 de tabi yedek pedler yok. cloud 3 de bu var. ama internette cloud 2 ve 3 için yumuşak pedler satılıyor .
blackshark v2x mi hyperx cloud core mi? blackshark v2xin yeşil rengi 1859tl siyahı vs. 2300tl hyperx cloud core ise şu anda 2000tl amazondaRazer Blackshark V2 X Gaming Kulaklık olabilir. itopyada fln 2000tl