Neler Yeni

Fixu H7 vs Blackshark V2 x hangisini alayım ?

Kinili31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emircan Kinili
başlıktan gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim teşekkürler şimdiden sebepleriyle de belirtirseniz sevinirim. :)
razer oyun konusunda daha çok tatmin edecektir yakın arkadaşım kullanıyorum ama mikrofon olarak karşılaştırınca ikiside birbirine çok yakın h7 modeli bi tık indirim alırsa 1600tl seviyelerine gerilerse kablosuz olmasıyla büyük avantaj sağlıyor. tabi dışarı daha çok ses verecektir h7 modeli kumaş pedler kullandığı için ve malzeme kalitesi bi tık daha düşük hafif olması için ikisi arasındaki seçim kablolu veya kablosuz kullanım rahatlığı vb konulara bakınca seçim kablosuz ağır basabilir kullanım kolaylığından ötürü

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
razer oyun konusunda daha çok tatmin edecektir yakın arkadaşım kullanıyorum ama mikrofon olarak karşılaştırınca ikiside birbirine çok yakın h7 modeli bi tık indirim alırsa 1600tl seviyelerine gerilerse kablosuz olmasıyla büyük avantaj sağlıyor. tabi dışarı daha çok ses verecektir h7 modeli kumaş pedler kullandığı için ve malzeme kalitesi bi tık daha düşük hafif olması için ikisi arasındaki seçim kablolu veya kablosuz kullanım rahatlığı vb konulara bakınca seçim kablosuz ağır basabilir kullanım kolaylığından ötürü
benim suan kullanmıs oldugum kulaklık 1 sene falan oldu pedleri soyuldu hher yere dökülüp yapışıyor blacksharkta aynı sorunu yaşamam değil mi ? h7 de de hafızalı süngerli kumas ped mi var biseyler v ardı bakmıstım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,789
Üyeler
163,725
Son üye
Ahmet Gökdeniz
Top Bottom