Arama sonuçları: *

1. T

1000 TL Civarı Kulaklık Önerisi

aynısının jag girişilisini kullanıyorum sesi iyi ama malzeme kalitesi pek iyi değil mikrofonun
  2. T

Acer Nitro 16 AN16-41 için M.2 SSD önerisi

hem laptopu hemde ssdyi şimdi sipariş ettim teşekkürler
  3. T

Attığım laptop gen4 destekliyormu?
  4. T

https://www.trendyol.com/acer/nitro-16-an16-41-r7-7840hs-32-gb-512-gb-ssd-rtx-4070-8-gb-freedos-16-wqxga-165-hz-notebook-p-795315221?boutiqueId=61&merchantId=106740 Bu laptopun yanına 1TB M.2 SSD satın almak istiyorum 3kya kadar çıkabilirim ne önerirsiniz? 1722440750...
  5. T

İntel Laptop almak güvenlimi?

Donanım arşivinin son videosunda laptoplardada olduğunu söylüyordu, yorumlarda aynı sorunu yaşadğını söyleyenlerde var
  6. T

İntel Laptop almak güvenlimi?

https://www.trendyol.com/acer/predator-intel-core-i7-13700hx-32gb-1tb-ssd-rtx4070-8gb-16-165hz-gaming-laptop-nh-qlvey-004-p-818366213?boutiqueId=638145&merchantId=968&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&srsltid=AfmBOoqRWa2AWEwWLkI4l66iMbcpKUxL9ABs7GxzFSWjJWiDbuXq-8G0Zwo Bu...
  7. T

Rx 570 sistem ne kadara satılır

Sistemimde Rx 570, i5 7400, 2x8 GB Ram , B250M PRO-VD ve 1tb hdd var. Yakın zamanda bu sistemi satacağım ederi ne kadardır? Fiyatlara pek hakim değilim ne kazıklanmak nede kazıklanmak istemiyorum.
  8. T

steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

Benim dolandiricim 100 dolar teklif ediyor isterseniz sizi ona yönlendireyim
  9. T

Çözüldü✓ Opera gx in sesi kulaklıktan değil hoparlörden geliyor ne yapmalıyım

jag girişi bozuk diye ses kartı aldım taktım ve kulaklık çalıştı ama operaya gelince ses kulaklıktan değil hoparlörden geliyor ne yapmalıyım 1668283246 Ses Ayarları -> Gelişmiş Ayarlar -> Uygulama birimi ve cihaz tercihleri Buradan operanın ses çıkışını değiştirmeyi dener misiniz? başka bir...
  10. T

ugreen usb ses kartı kulaklık ses vermiyor

jag girişim bozulduğu için ses kartı satın aldım ses kartını bilgisayara taktım ses kartını algıladı ve hoparlör kısmında usb hoparlor adıyla 2.hoparlör diye gözüktü .Ses kartına kulaklığı bağladım ama kulaklıktan ses gelmiyor yine hoparlörden geliyor ne yapmalıyım belki bilgisayarın driverleri...
  11. T

Prime Gaming League Of Legends kapsülü kalktımı

Evet şimdi gördüm saolun. Herzamanki resimden farklı olunca gözümden kaçmış
  12. T

Prime Gaming League Of Legends kapsülü kalktımı

prime ödülleri kısmında girdim valorant , lor, wild rift bunların ödüllerini topladım ama lolu bulamadım belki ben görememişimdir diye arama kısmına yazdım ama yine çıkmadı lol ödülleri kalktımı?
  13. T

Eskiden ingilizce bilmeyip geliştirenler bir bakabilir mi?

ortaokula geçtiğim zaman ingilizce oyun videoları izlemeye ve ingizlce oyunları okuyarak oynamaya başladım öyle geliştirdim ben
  14. T

Martı borcu ödenmezse ne olur

ekstra 20 dedim borç 20 demedim
  15. T

arkadaşımda bayağı martı bakiyesi var bana ihtiyacım olan kadar bakiye atsa onla ödeyebilirmiyim
  16. T

Martıyı sürerken birden gazdan kesildi ne olduğunu öğrenmek için uygulamaya baktım ve yasaklı alana girmiş olduğumu gördüm o yüzden sürükleyerek alanın dışına götürmeye çalıştım ama malum istanbul trafiğinden 2 adım uzağa zor gidiyorsun kimse durmuyor yol vermiyor neyse alandan çıktım park...
  17. T

kb rx7 alpor pro kullanıyorum soruları alayım

hiç yok ilk günkü gibi
  18. T

oyun indirmeye çalışırken böyle bir hata geliyor ne yapmalıyım

böyle bir hata geliyor ne yapmalıyım düzeltmek için
  19. T

kulaklığımın mikrofonu bozuldu bu mikrofon uyarmı

evet mikrofonu bunlar gibi ama uyarmı bilmiyorum
Top Bottom