Arama sonuçları: *

1. Batuw

KYK kredi limiti nedir ?

arkadaşlar bu sene üniversiteye başladım ve kyk kredisine başvurdum çıktı geleli bir hafta falan oldu 4k vardı içinde çektim ama kredi kartı limiti diye bir şey gördüm 8k tl bu krediyi nasıl kulllanabilirim ve bunun ödemesi önümüzdeki ay mı oluyor mesleği elime aldığımda mı msü deyim o yüzden...
  2. Batuw

247k siralamaya deniz subaylığı gelir mi

Arkadaşlar ayt matı kaydirdim muhtemelen başımdan kaynar sular döküldü tüm mülakatları geçtim sözlü çok iyi spor 80 gelir mi
  3. Batuw

Günde 100 tl kazanmanın yolu var mıdır ?

harçlık çıkarmak için böyle bir iş var mı mining vs günde 30 tl gibi bir şey bırakıyormuş ekran kartım 1660 çok fazla kasamaz aklınızda bir şey var mı
  4. Batuw

Kendi arşivimi bulma yolum var mı ? MSU

Arkadaşlar güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yazıyor ya orada nelere bakıyorlar önceden benim bakma şansın var mı? Bir sıkıntı yok ama riske atmak istemiyorum
  5. Batuw

Yıllanmış yara için krem önerisi

10 yıllık falan çenemin altında kapanmasını sağlayacak bir krem var mı MSÜ için
  6. Batuw

MSÜ netleriniz nasil ?

Ben 380 puan almışım dho istiyordum geliyor sizin nasil
  7. Batuw

Çok oyun oynayinca sizde bulanık görüyor musunuz ?

Arkadaşlar rust oynuyorum bende bazen çok uzun sürüyor bir haftadır günde bazen 12 saat oynuyorum bazen geçiyor bile bu şekilde oyun oynadığım zamanlar görüşüm bulanıyor bırakıp norma yaşamaya başladığımda bir iki güne geçiyor gözlerimde miyop yok astigmat 0.25 ve 0.5 sizde de oluyor mu
  8. Batuw

Boyun düzlüğü MSÜ ye engel mi

Arkadaşlar ortopedik yastık sipariş verdim etkisi olur mu ve boyun duzlugum mü var doktor bir şey demedi de kendim bakarken dikkatimi çekti
  9. Batuw

Bilgisayar kullanarak nasıl para kazanırım

Arkadaşlar çok değil 2/3 k ihtiyacım var bir yol biliyor musunuz acaba ?
  10. Batuw

MSU nuz nasıl geçti ?

70+ bekliyorum dho istiyodum sizde durumlar nedir arkadaşlar gecmisolsun
  11. Batuw

MSÜ ye girecek arkadaşlara başarılar

Arkadaşlar yarın MSÜ var MSÜ için giren herkese bol şans dilerim o7
  12. Batuw

MSÜ soruları satılıyor iddiası

Arkadaşım dedi banada gerçeklik payı olabilir mi 3600 dolarmış
  13. Batuw

MSÜ taban puan ne olur ?

DHO için taban puan sizce ne olur tahmininiz var mı?
  14. Batuw

18 yaşından sonra astigmat ilerler mi

Arkadaşlar gözümde 0.75 astigmat var MSÜ düşündüğüm için 1 numarayı geçmemeli bu konuda bilgisi olan var mı ilerler mi ilerlememesi için ne yapmalı
  15. Batuw

Parti üyesi oldum diye MSÜ ye giremez miyim ?

Arkadaşlar 17 yaşımda online üyelik yapmıştım şimdi baktığımda 18 yaşında olmadan olunmaz diyor daha e devletim bile yok pazartesi ilk işim e devlet şifresi alıp silmek olacak arkadaşlarım ısrar etmişti geçenlerde seçimler geliyor gene diye ama hiç bir etkinliklerine katılmadım ne yapmam gerek
  16. Batuw

Açığa geçmek mantıklı mi dezavantajları neler ?

12. Sınıfım askeri okula gideceğim şu anda 60 net bandindayim ayt 10 20 net falandir sizce açığa gecmeli miyim dezavantajları neler ?
  17. Batuw

MSÜ de çok torpil var mı ?

Arkadaşlar böyle olduğunu çok duyuyorum çevreden küçüklükten beri istediğim bu ve böyle bir şekilde elenirsem çok üzülürüm cidden var mı ?
  18. Batuw

MSU için ayt gerekli mi

Deniz kuvvetlerine katılacağım şu anda tyt 75 falan da pek çalışmıyorum bi iki ay calissam 90+ olur ki oda ztn msuye yeter ama ayt ne yapacağım gerekli mi başlamadım ve boş yere çalışmak istemiyorum subay olacağım oradan komandoluk düşünüyorum
  19. Batuw

İslam Amerikada ki insanları nasıl açıklar ?

Arkadaşlar açık söyliyim ben pek inançlı biri değilim çok araştırdım ama çoğu zaman her dinde inanışta bir kusur gördüm . Konuyu donanım arşivine açma sebebim buradaki insanların sokaktakilerden ziyade daha elit daha entelektüel oluşu adam gibi soru sorup cevap istiyorum internette bir şey...
  20. Batuw

Ayak parmağımda yamukluk var msu okuyabilir miyim

Arkadaşlar halamdada var genetik galiba bana herhangi bir engeli olduğunu düşünmüyorum sağ serce parmağım tirnak batması vesairede yok deniz harp okuyacağım engel mi
Top Bottom