Arama sonuçları: *

1. İ

direksiyon seti bakım tamiri var mı yardım

Hocam eğer pc ye ilk bağladığınızda kalibrasyon yapmadıysa ondan kaynaklı görmez, ilk olarak bi adaptör deneyin. sonuç alamazsanız anakartınızda arıza var demektir. İlk taktığınızda 1.5tur sağa ve sola dönüp en son ortalaması lazım. Eğer ortalamıyorsada yada yarıda bırakıyorsa encoder arızasıdır.
  2. İ

soketinde bir problem vardır yada kablolarında, kontrolünü sağlamadan bu kadar yorum yapabilirim.
  3. İ

Forza 4 direksiyonumu görmüyor

sana tavsiyem facebook gruplarına katılman, oralarda çok bilgi bulabilirsin bu konularda. Sim racing ekipmanları yapımı vs vs diye gruplar var. Benim paylaşımlarımda var daha önce kendim yapmıştım arduino ve vnh2sp30 ile. Gimx adaptör sizin direksiyonu g27 gibi gösteriyor ve oyunlarda gözüküyor...
  4. İ

logitech g29 force feedback boşluk sorunu

oyun içi force feedback ayarlarından kaynaklı, yükseltirsen boşluk gider ama sertlik artar, azaltırsan da boşluk olur. Maalesef g serisi böyle.
  5. İ

Forza 4 direksiyonumu görmüyor

pc de kullanacaksan forzada 180 derece çalışıyor zaten, logitechin setlerinde vs de öyle. Forza 4 900 derece desteklemiyor. o yüzden hiç bağlama gerek yok. illede bağlamak istersen gimx adaptör lazım.
  6. İ

Fury 550W ATX PSU...

8 pinli olanı 6lı olana takabilirsin, genelde 6+2 oluyor.
  7. İ

Yardım İşlemci fanım dönmüyor

Bios u sıfırlayıp denemişsindir sanırım, onu atlarsak anakartın sürücüde sıkıntı olabilir. Fan sürücü olarak hangi entegre var? hangi model anakart?
  8. İ

Yardım İşlemci fanım dönmüyor

pc ısınınca açıyor olabilir, ilk olarak pcyi kullan pc ısınınca fan açılmazsa eğer anakartındaki fan sürücüsü arızalanmıştır yada fanın bozuktur. onu da yeni bi fan takarak deneyebilirsin.
  9. İ

Yardım RX 550 2GB MODELİ 800 TL

Low profile diye aramayın, ekran kartı modeline göre arayın. İlan veren kişilerin çoğu lp olduğunu belirtmiyor. Fotoğraflarından anlarsınız lp olduğunu zaten.
  10. İ

İlan no: 1108625153 pazarlık deneyin bence
  11. İ

Sarı siteden şu ürüne bi bakmanı öneririm. İlan no:1107161205
  12. İ

Yardım GTX 1050 TI A KAÇ TL VERİLİR ?

işlemcin güzelmiş, lp olarak gt1030 da kullanabilirsin, güç tüketimi de düşük, ısınma gibi bi derdi de yok
  13. İ

Yardım GTX 1050 TI A KAÇ TL VERİLİR ?

işlemcin besliyebilecekmi hocam bu kartı?
  14. İ

Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

ilk olarak monitörü aç sonra pc yi aç sorun olmaz. Benimde evdeki pc de yapmıyor ama işyerindekinde böyle yapıyor. Hiç sorun olmuyor kullanıma engel değil. Biostaki bir ayardan kaynaklı olabilir tahminim.
  15. İ

Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

Bilgisayarı her kapattıgında monitörüde kapatıyormusun? eğer kapatıyorsan bide monitörü kapatmadan kullanmayı dene. yada ilk önce monitörü aç sona pc yi aç.
  16. İ

Monitörüme görüntü gelmiyor

ilk olarak ekran kartını sök ve monitör kablosunu anakarta tak. Görüntü gelirse ğer ekran kartından kaynaklandıgına emin oluruz. Bide ekran kartıyla nasıl oynadın, ne yaptın??
  17. İ

PC donup restart ediyo

sürücü güncellemesi yapıp tekrar dene. sürücülerden kaynaklı bir sorun olabilir.
  18. İ

hocam senin arıza encoderden oldugunu sanmıyorum. anakartla alakalı bir sorun var. tamir olurmu bilemiyorum daha önce karşılaşmadım ama muhtemelen chipset ile alakalı bir sıkıntı var. 1660909429 anakartından gelmiş olabilir duman yada motorlardan. bakmak lazım. Boluda yaşıyorum kargo ile...
  19. İ

çok yıpranmamışsa alınır. zamanla motorları yıpranıyor eski gücünü vermiyor. Anakartın kronik sıkıntısını ben çözüyorum bidaha arıza vs vermıyor ama motorda sıkıntı olursa muadilini bulmak imkansız gibi bir şey. 1646049272 Sorunun hala devam ediyorsa iletişime geçebiliriz. Eğer fişe taktıgında...
  20. İ

Anakarttaki ekran kartı slotundaki mandal kırıldı

iple uğraşmak yerine ekran kartının altına konulan tutacak benzeri parçalar var onlardan koy ekran kartı haraket etmesin. Bence böylede kullanırsın sıkıtnı olmaz bu arada. Çünkü PCİ slotlarında falan kilit yok ve üstünde kartlar duruyor sıkıntısız. Bi dene bence bu şekilde.
Top Bottom