Sahibinden de oyle ilanlar bulunuyor dostum bakabilirsin.selamlar arkadaşlar g27 direksiyon setimin usb kablosu koptu tamir ve bakım gerekiyor çevremdekiler de bakmıyor bile bildiği bir yer olan var mı kargoyla da gönderilir
yardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.selamlar arkadaşlar g27 direksiyon setimin usb kablosu koptu tamir ve bakım gerekiyor çevremdekiler de bakmıyor bile bildiği bir yer olan var mı kargoyla da gönderilir
Hocam bende de bir problem var. Kalibrasyon problemi yaşıyorum. Benimle iletişime geçer misiniz. instagram adım buradaki kullanıcı adımla aynıyardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.
g25 almayı düşünüyorum bu devirde alınır mı? senceyardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.
çok yıpranmamışsa alınır. zamanla motorları yıpranıyor eski gücünü vermiyor. Anakartın kronik sıkıntısını ben çözüyorum bidaha arıza vs vermıyor ama motorda sıkıntı olursa muadilini bulmak imkansız gibi bir şey.g25 almayı düşünüyorum bu devirde alınır mı? sence
Sorunun hala devam ediyorsa iletişime geçebiliriz. Eğer fişe taktıgında direksiyon haraket ediyor ama kalibrasyonu tamamlamıyorsa sorun encoderdedir. Ama hiç haraket yoksa anakarttadır.Hocam bende de bir problem var. Kalibrasyon problemi yaşıyorum. Benimle iletişime geçer misiniz. instagram adım buradaki kullanıcı adımla aynı
selamunaleykum bende casper twin turbo 2 var söküp geri topladım oyuna geçtiğimde sağa dönüşü algılamıyoryardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.
Selamın aleyküm reis, yazdığına göre bana encoder lazım,cihazı fişe taktığımda kalibrasyonu yarıda kesiyor ve bilgisayardan "usb aygıtınız bozuk" diye uyarı veriyor, nereden alabilirim ya da sende var ise nasıl iletişime geçebiliriz?çok yıpranmamışsa alınır. zamanla motorları yıpranıyor eski gücünü vermiyor. Anakartın kronik sıkıntısını ben çözüyorum bidaha arıza vs vermıyor ama motorda sıkıntı olursa muadilini bulmak imkansız gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunun hala devam ediyorsa iletişime geçebiliriz. Eğer fişe taktıgında direksiyon haraket ediyor ama kalibrasyonu tamamlamıyorsa sorun encoderdedir. Ama hiç haraket yoksa anakarttadır.
hocam bendede g29 set var gecen fıse taktım dıreksıyonu cızırdama sesı geldı ardından dıreksıyondan yada kablonun dıreksıyonla baglanıdıgı gırısten duman cıktı suan calısmıyor ic yapsına mı bırsey oldu yada dıreksıyunun kablosuna mı bısey oldu bılmıoyrum kablo yandıysa gırısınıde bozmus olabılır tamır eden adam akıllı bıryede bulmadım ne yapabılırmçok yıpranmamışsa alınır. zamanla motorları yıpranıyor eski gücünü vermiyor. Anakartın kronik sıkıntısını ben çözüyorum bidaha arıza vs vermıyor ama motorda sıkıntı olursa muadilini bulmak imkansız gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunun hala devam ediyorsa iletişime geçebiliriz. Eğer fişe taktıgında direksiyon haraket ediyor ama kalibrasyonu tamamlamıyorsa sorun encoderdedir. Ama hiç haraket yoksa anakarttadır.
Merhaba G920 direksiyon setim pcde oyun oynarken aniden calismamaya başladı degisik bir ses cikarmaya basladı ve yavas yavas sola donuyor saga dondurmeye calisinca ses daha da artıyoryardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.
hocam senin arıza encoderden oldugunu sanmıyorum. anakartla alakalı bir sorun var. tamir olurmu bilemiyorum daha önce karşılaşmadım ama muhtemelen chipset ile alakalı bir sıkıntı var.Selamın aleyküm reis, yazdığına göre bana encoder lazım,cihazı fişe taktığımda kalibrasyonu yarıda kesiyor ve bilgisayardan "usb aygıtınız bozuk" diye uyarı veriyor, nereden alabilirim ya da sende var ise nasıl iletişime geçebiliriz?
anakartından gelmiş olabilir duman yada motorlardan. bakmak lazım. Boluda yaşıyorum kargo ile yollarsanız yardımcı olurum.hocam bendede g29 set var gecen fıse taktım dıreksıyonu cızırdama sesı geldı ardından dıreksıyondan yada kablonun dıreksıyonla baglanıdıgı gırısten duman cıktı suan calısmıyor ic yapsına mı bırsey oldu yada dıreksıyunun kablosuna mı bısey oldu bılmıoyrum kablo yandıysa gırısınıde bozmus olabılır tamır eden adam akıllı bıryede bulmadım ne yapabılırm
Anakartın arızalanmış. Pedalı takınca gitmesi pedalında olan bir sıkıntıdanda olabilir. Yada chipset ile alakalı bir sıkıntıda oluşmuş olabilir. boluda yaşıyorum kargo ile gönderebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. g29-920 mosfetleri vs elimde bulunuyor.Merhaba G920 direksiyon setim pcde oyun oynarken aniden calismamaya başladı degisik bir ses cikarmaya basladı ve yavas yavas sola donuyor saga dondurmeye calisinca ses daha da artıyor
Pedal setini direksiyondan cozunce sorun cozuluyor pc direksiyon ile vitesi goruyor ama pedalı takınca 3unude gormuyor
Hocam merhabalar bende logitech driving force gt direksiyon seti var fakat gaz ve fren pedali algilanmiyor ve calismiyor yardimci olabilir misiniz insta:efeseymen_08yardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.
soketinde bir problem vardır yada kablolarında, kontrolünü sağlamadan bu kadar yorum yapabilirim.Hocam merhabalar bende logitech driving force gt direksiyon seti var fakat gaz ve fren pedali algilanmiyor ve calismiyor yardimci olabilir misiniz insta:efeseymen_08