Neler Yeni

Direksiyon seti önerisi

Yarcy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
Herkese öncellikle iyi sosyaller kısıtlı bir bütçem var ve direksiyon seti almak istiyorum çok fazla şekilde de araba oyunları oynamıyorum ETS 2 BeamNG Forza asseto tarzı oyunlar internette direksiyon seti ararken https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-rush-prorace-rw900r-fiyati,1608604012.html şöyle bir ürün ile karşılaştım hem fiyatı çok pahalı değildi hem istediğim özelliklerler vardı debriyaj, vites kolu gibi kullananlar varsa alınır mı? Ya da yerine alternatif olarak ne alınabilir ya da ikinci el daha kaliteli bir şey mi almalayım kararsız kaldım yardım ederseniz çok sevinirim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
Ahmet Şeker
ben şahsen bu tarz ürünlerde heves çok hızlı geçtiği için ikinci el alma taraftarıyım bir kaç ay sonra kenara konuluyor çünkü. 2.elde hızlı satılan ve kaliteli bir şey alabilirsin g29 tarzı.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıfır direksiyon seti alınmaz bence ikinci elde çok fazla ilan var sebebi insanların hevesinin çabuk kaçması. Hevesim kaçmaz vs. desen bile hiç belli olmaz çok temiz ikinci eller var sıfır gibi az kullanılmış, en azından biraz daha az para vermiş olursun hevesin kaçarsa daha az pişmanlık yaşarsın ama hevesin kaçmasa da sorun olacağını sanmıyorum.

Yarcy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben şahsen bu tarz ürünlerde heves çok hızlı geçtiği için ikinci el alma taraftarıyım bir kaç ay sonra kenara konuluyor çünkü. 2.elde hızlı satılan ve kaliteli bir şey alabilirsin g29 tarzı.
Hocam baktım ama ikinci el g29lar daha pahalı bazı kişiler rampage v995 önerdi sıfırı 10k iken g29un ikinci eli 14k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır direksiyon seti alınmaz bence ikinci elde çok fazla ilan var sebebi insanların hevesinin çabuk kaçması. Hevesim kaçmaz vs. desen bile hiç belli olmaz çok temiz ikinci eller var sıfır gibi az kullanılmış, en azından biraz daha az para vermiş olursun hevesin kaçarsa daha az pişmanlık yaşarsın ama hevesin kaçmasa da sorun olacağını sanmıyorum.
hocam dediğim gibi ikinci ellerin piyasasıda çok pahalı en ucuz kaliteli bir mal 12kya buldum ikinci el almaktansa sıfır rampage v995 öneriyorlar bilemedim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam baktım ama ikinci el g29lar daha pahalı bazı kişiler rampage v995 önerdi sıfırı 10k iken g29un ikinci eli 14k

hocam dediğim gibi ikinci ellerin piyasasıda çok pahalı en ucuz kaliteli bir mal 12kya buldum ikinci el almaktansa sıfır rampage v995 öneriyorlar bilemedim
Hocam yazınca ilk çıkan şeylere bakmışsın konuşuyorsun burada. 8kye G923 bile var

Şuan param olsa direkt alırdım baya iyi shifter bile var

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
Ahmet Şeker

hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul içinde 9-10k civarına g29+shifter satan bir ton kişi var

144Hz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Erdogan
Kendi fikrim tabi bütçesi meselesi ama Rampage,G29,G923 gibi setler basit kaçıyor ve gereksiz pahalı modeller ben şahsen almam adam akıllı hissiyat istiyorsan Trustmaster ve üst modeller daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,423
Üyeler
171,749
Son üye
mbappe09
Top Bottom