Neler Yeni

direksiyon seti bakım tamiri var mı yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semi
yardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.
Reis s.a mesajımı görürsen çok güzel olur valla bende g27 var direksiyonun üstündeki tüm tuşlar çalışıyor ama driverde fln döndüğü gözükmüyor oyunda da aynı şekil sensördendir dediler olabilirmi çok temizdi alalı 2 hafta oldu @İbrahimcannamdar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim can Namdar
Reis s.a mesajımı görürsen çok güzel olur valla bende g27 var direksiyonun üstündeki tüm tuşlar çalışıyor ama driverde fln döndüğü gözükmüyor oyunda da aynı şekil sensördendir dediler olabilirmi çok temizdi alalı 2 hafta oldu @İbrahimcannamdar
Hocam eğer pc ye ilk bağladığınızda kalibrasyon yapmadıysa ondan kaynaklı görmez, ilk olarak bi adaptör deneyin. sonuç alamazsanız anakartınızda arıza var demektir. İlk taktığınızda 1.5tur sağa ve sola dönüp en son ortalaması lazım. Eğer ortalamıyorsada yada yarıda bırakıyorsa encoder arızasıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Öner
yardımcı olabilirim logitech setler konusunda. Hertürlü arızada yardımcı olurum. Anakart tamirini ve güçlendirmesini de yapıyorum. yedek parçalarıda bulunur.
Öncelikle hayırlı günler dilerim. G29 setim var. Pedallarda sorun var ve potansiyometreyi değiştireceğim. 10K mı almam lazım? Teşekkür ederim.

Rcp.dgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Recep Doğan
Merhabalar thrusmaster t300rs direksiyon setim var bir gün açtığımda sürekli sağa sola dönmeye başladı normalde bir tur sağa bir tur sola yapar ama benimki sürekli sağ sol yapıyor PlayStation a bağlanmadı tamir var mı yapılabilir mi bilenler yardımcı olabilir mi

Top Bottom