Neler Yeni

Yardım İşlemci fanım dönmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat
Arkadaşlar işlemci fanım dönmüyor ama diğer fanlar dönüyor ve harici hiçbir sıkıntı yok işlemci fanım bozuk sandım sıfır aldım hala aynı sorun devam ediyor yardım eder misiniz!!

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bios'tan fan hızı ayarını kurcalamış olabilir misin? Bios pilini çıkar tak yap istersen tüm bios ayarları sıfırlansın. Bunların haricinde fan kablosunu anakartta doğru yere taktığını varsayıyorum.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
cpu_fan takılı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taktım dedim cpu fan girişinde mi sıkıntı var gittim egzoz fanının girişinede taktım yüne tık yok bios pilinide çıkardım taktım yok dönmüyo hiç

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cihan Mert Karagöz
Fanın üzerine bakıp ona göre elektrik vermeyi denesene büyük ihtimal 24v tur. Hiç yoksa bi elektrikçiden power iste

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanın üzerine bakıp ona göre elektrik vermeyi denesene büyük ihtimal 24v tur. Hiç yoksa bi elektrikçiden power iste
Voltajı ölçtüm 2 fazın 1 i düşük glyo biri 10v dc diğeri 2 v dc ana kartla alakalı bi sorun var büyük ihtimal diğer soketlerde hiçbi sıkıntı yok yeni fanı taktım döndü 5 dk sonra kapattı kendini oda dönmüyor şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım 12 v

Son düzenleme:

Hasan344

80+ Gold
CPU_fan kablosu takılı mı bir kontrol eder misin?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim can Namdar
pc ısınınca açıyor olabilir, ilk olarak pcyi kullan pc ısınınca fan açılmazsa eğer anakartındaki fan sürücüsü arızalanmıştır yada fanın bozuktur. onu da yeni bi fan takarak deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat
pc ısınınca açıyor olabilir, ilk olarak pcyi kullan pc ısınınca fan açılmazsa eğer anakartındaki fan sürücüsü arızalanmıştır yada fanın bozuktur. onu da yeni bi fan takarak deneyebilirsin.
Pc 100 dereceye çıkıncada açmıyo fanı .yeni fanda aldım sıfır ilk çalışmasında 5dk çalıştı ardından oda çalışmamaya başladı ve çalışmıyo ısınıncada cpu soketlerde voltaj var ama 0-2-10 şeklünde egzoz fanınıda ölçtüm 0-12-10 şeklindeydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim can Namdar
Bios u sıfırlayıp denemişsindir sanırım, onu atlarsak anakartın sürücüde sıkıntı olabilir. Fan sürücü olarak hangi entegre var? hangi model anakart?

Top Bottom