Arama sonuçları: *

1. A

RGB fanların kontrolü için anakart bağlantısı nasıl olmalı?

Şu boşta duran kablonun ucunu çekip atar mısın hocam. Ona göre değerlendirelim. 1735727619 Anakartın rgb hocam ne yazıkki anakartından kontrol edemezsin bu fanları. Bende Corsair 3000d kasamla yaşıyorum bu sorunu ne yazıkki benim anakartta rgb uymuyor. Sakın rgb slotuna takmayın ayrıca o...
  2. A

❌İndirim Bitti! Playstation 5 Slim Digital 19.939 TL

Şu PTT bir gün güven verseydi alırdık ya.
  3. A

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

Bura koymak yerine indirim yapsalar o bütçeyle daha mantıklı valla zaten biri hemen bulup buraya itopya konusu açacak hocam bunuda biz mi söleyelim yav kazan kazan
  4. A

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

Konu itopya konusunun üstüne çıkmış hocam ne iş😁
  5. A

Connect game güvenilir mi ?

Dikkatli okuyun ürün gelmiyor demedim hocam sonrası destek yok dedim eğer o aldığınız ürün bozuk gelseydi o zaman anlardınız demek istediğimi.
  6. A

Connect game güvenilir mi ?

güvenilir değil sadece malı gönderiyorlar sonra telefon mail hiç bişiye bakmıyorlar tecrübeyle sabit. Yaklaşma hiç. Bozuk çıkarsa vay haline.
  7. A

Termal macun önerisi.

4 sendir mx-4 kullanıyorum 4 gramlık kendime arkadaşıma çevremdeki herkese sürdüm bir türlü bitmedi ve harbiden sağlam bi macun ama dün mx-6 sipariş ettim 8 gramlık sanırım bi ömür gidecek oda. arctic tavsiye ederim teknobiyotik satıcılı olanlar orjinal oluyo.
  8. A

Turk telekomla sözleşmemem bitti hangi internet sağlayıcıları önerirsiniz

GIBIRNet kullanıyorum 1 senedir fiyat olarak uygun 100lük pakette 110-120 arası alıyordum hep. Hatta 1 ay önce 200lük pakete geçtim 230 alıyorum indirmelerde falan baya iyi ping sıkıntısı olmuyor lolde 5ms civarı . Sorun varsa yanıtlarım hocam . Buda ref kodu GFMGK3IZD5 geçmeyi düşünürsen eğer 1...
  9. A

Razer Seiren Mini Mercury Mikrofon

Anladım beyaz kalmamış zaten pembeli var
  10. A

Razer Seiren Mini Mercury Mikrofon

Hocam mağazalarda diyor ondada stok yok sanırım ilk paylaştığınızda web stoğu var mıydı?
  11. A

380 Tl bütçe ile alınabilecek uzun vadeli termal macun önerisi

Neden hocam donuyor mu yoksa eksi yanları nedir?
  12. A

Hocam bu thermal grizzly falan var onlara ne diyorsunuz daha mı iyidir.
  13. A

380 gibi bi bütçe var macun almayı düşünüyorum aşağı yukarı farketmez alınabilecek en mantıklı uzun götürecek macun ne olur 4 gramlık mx-4üm 4 senesini doldurdu neredeyse yarım gram falan kaldı herhalde.
  14. A

Pc alalı 1 yıl oldu bakım yapıcam termal macun öneri lazım

Aynen öyle dediğim gibi süpürgeyle kabasını alır nemli ıslak mendille fanları silersin mis gibi .
  15. A

Pc alalı 1 yıl oldu bakım yapıcam termal macun öneri lazım

Parçaların hepsini sökme hocam sadece işlemci fanını söksen yeter birde ekran kartını sökebilirsin rahat hareket etmek adına . Ama garantili ekran kartlarına termal bakım yapmayın garanti dışı kalır. Onun dışında fanları tutarak süpürge ile genel toz alınabilir kalanını ben ıslak mendili...
  16. A

Turknet sonrası site sorunu

Hocam modem üzerinden mi yoksa cihazlardan mı örnek olacak bi video paylaşabilir misiniz?
  17. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Anladım hocam zaten aulalarım varda bilmiyorum heyecan aramaya gerek yok o zaman.
  18. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Aradığım özellik yok fiyatlar al sata gider mi hocam bunlarz
  19. A

Alfais CAT7 Kablo GigaFiber İçin İyi Midir?

Gerçekten ugreen 3 metre bu fiyatta ve pahalı kaçıyor bana göre. İşte bu fiyata 10 metre en oluru nedir acaba bilen kullanan biri bize link atsa güzel olur.
  20. A

Alfais CAT7 Kablo GigaFiber İçin İyi Midir?

Alfais 4262 Cat7 Ethernet RJ45 Modem Internet Kablosu 10 mt 10GBPS 600MHZ https://app.hb.biz/4zd3YBi7jXiq 200mbps internetim var uygun fiyatlı bunu buldum 10 metre işimi görecektir sizce alınmalı mı?
Top Bottom