Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
RGB olan versiyonunu kullanıyorum, 7500F ve TF7 termal macun ile 10 dakikalık stress testi sonucu 72 dereceyi geçtiğini görmedim oyunlarda ise 55-65 derece arasında ortalama sıcaklık veriyor, oyuna göre fark ediyor. Kasada önde 3 arkada 1 egzoz fanı mevcut oda sıcaklığı ortalama 23 derecede bu sonuçlar bilgiyi geçeyim.

Meraklısına Fan-Xpert ayarlarım;
ApplicationFrameHost_bQH24oZwTD.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB olan versiyonunu kullanıyorum, 7500F ve TF7 termal macun ile 10 dakikalık stress testi sonucu 72 dereceyi geçtiğini görmedim oyunlarda ise 55-65 derece arasında ortalama sıcaklık veriyor, oyuna göre fark ediyor. Kasada önde 3 arkada 1 egzoz fanı mevcut oda sıcaklığı ortalama 23 derecede bu sonuçlar bilgiyi geçeyim.

Meraklısına Fan-Xpert ayarlarım;
ApplicationFrameHost_bQH24oZwTD.png

Edit: Kusura bakmayın Phantom Spirit sanmıştım yanlış ürün, yine de bilgi olarak kalsın.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali
Arkadaş bayağı övmek için sallamış 7500F ile 55 derece üstü çıkmaması imkansız default ayarlarda. PBO açarsan veya Curve Optimizer yolu ile çekirdek voltajlarını ayarlarsan all core ve per core olarak anca o zaman bahsettiği değerlere ulaşırsın. Stokta bizzat test ettim 7500F ile yükte 80 derecelere kadar ulaşıyor. Performansı güzel 1.5kya alınabilir en iyi modellerden biri ama insanlara yanlış bilgi verip ürünü abartmak ne kadar doğru orasını bilemiyorum. İsteyen istediği testi yapabilir durum bu şekilde hem kutu içerisinden çıkan macunla hemde mx6 ile testlerini bizzat kendim yaptım. Bununla alakalı gereksiz abartılı yorumlar sonrası insanlar bu modeli tercih edip yazılan yorumlara inanıp o değerleri bekliyor sonra sıcaklık ve şikayet konusu kaynıyor ortalık. Mesela bknz. örnek konu.

hocam bahsetttiğin konuda dikkat edersen arkadaş macun çok katı demiş ve paylaştığı fotolarda düzgün sürmediği görünüyor. Ayrıca 7500f i alanlar genelde oyun için aldığından oyunda 75-80 derece göreceğini hiç sanmıyorum.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
hocam bahsetttiğin konuda dikkat edersen arkadaş macun çok katı demiş ve paylaştığı fotolarda düzgün sürmediği görünüyor. Ayrıca 7500f i alanlar genelde oyun için aldığından oyunda 75-80 derece göreceğini hiç sanmıyorum.
Alakası yok bizzat kendim testlerini yaptım dilersen halen mevcut PBO'yu kapatıp testini yapıp atarım. FC25'te 80 derecelere kadar çıkıyor stok halde. Ben PBO açarak 60 derece altına sabitledim. Kutu içinden çıkan macun zaten katı ama ben onun harici mx6 ilede test ettim. Technopattada birden fazla macunla deneyenler var. Stok fanla 95 derecelere çıkan işlemci bununla yük altında max 80 dereceleri görüyor. Stokta pbo açmadan çekirdek voltajlarını ayarlamadan 55 derecede geziyor diyen kişi varsa sallıyordur. Başka açıklaması yok.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Alakası yok bizzat kendim testlerini yaptım dilersen halen mevcut PBO'yu kapatıp testini yapıp atarım. FC25'te 80 derecelere kadar çıkıyor stok halde. Ben PBO açarak 60 derece altına sabitledim. Kutu içinden çıkan macun zaten katı ama ben onun harici mx6 ilede test ettim. Technopattada birden fazla macunla deneyenler var. Stok fanla 95 derecelere çıkan işlemci bununla yük altında max 80 dereceleri görüyor. Stokta pbo açmadan çekirdek voltajlarını ayarlamadan 55 derecede geziyor diyen kişi varsa sallıyordur. Başka açıklaması yok.
sanırım yorumunuz bana istinaden yapılmış şöyle cevap vereyim ben öyle teknoloji manyağı birisi değilim metin2 de yüksek cl açmak için ddr5 sistem topladım işlemci olarak da gücüm 7500f e yetti pc 1 2 gün sürekli açık kalacak gerekirse diye kasa ve işlemci soğutucusu özenle seçtim cpu kullanımı genellikle 100 e çıkıyor ve derece olarak 55 56 yı geçtiğini görmedim bios dan herhangi expo ayarı hariç ayar da yapmadım oyun da oynamıyorum benim gördüğüm değerler bunlar böyle yalancı iması yerleştirmişsiniz de neye göre acaba onu merak ettim

sanırım yorumunuz bana istinaden yapılmış şöyle cevap vereyim ben öyle teknoloji manyağı birisi değilim metin2 de yüksek cl açmak için ddr5 sistem topladım işlemci olarak da gücüm 7500f e yetti pc 1 2 gün sürekli açık kalacak gerekirse diye kasa ve işlemci soğutucusu özenle seçtim cpu kullanımı genellikle 100 e çıkıyor ve derece olarak 55 56 yı geçtiğini görmedim bios dan herhangi expo ayarı hariç ayar da yapmadım oyun da oynamıyorum benim gördüğüm değerler bunlar böyle yalancı iması yerleştirmişsiniz de neye göre acaba onu merak ettim
1735676686019.png

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peerless Assassin. 2-3 derece daha kötü ama f/p olarak daha iyi. Eğer 2000 TL bütçen varsa konudakini al

Ucu ucuna evet.
@Bünyamina hocam soğutur diyor ama bence ucu ucuna gibi. Aslında 2000 liraya Frost Commander vardı ama şuan hiçbir yerde stoğu yok o manyak bir şeydi

Neden attın anlamadım? Konudaki ARGB ve daha ucuz. Siyahının da daha ucuz olduğu yerler var diye biliyorum. Tabii bana sorarsan siyah çok daha hoş duruyor, duruşu var yani ancak çoğu kişi RGB tercih ettiğinden daha avantajlı konudaki.
@rtx3090tisuper öyle gülücük atmakla olmuyor. Bir bildiğin varsa gel adam gibi söyle.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
itopya nın reklam parası galiba yeni yıla kadarmış :ROFLMAO:
Bura koymak yerine indirim yapsalar o bütçeyle daha mantıklı valla zaten biri hemen bulup buraya itopya konusu açacak hocam bunuda biz mi söleyelim yav kazan kazan

goku010203

80+ Bronze
LAF ATMADAN ÖNCE OKU: Normal fiyatı zaten bu ama en az 1 aydır fiyatı saçma fiyatlara çıkmış ve çok dalgalanmıştı. GamingGen'de stok bittiği için satıcılar çok cıvıttı saçma fiyatlara koydu. Şimdi normal fiyatına döndü. Benim gibi fiyatı arttığı için önermeyi bırakmış insanlar olabilir diye faydalı olacağını düşünüyorum, paylaşılması.
Herhangi bir 240MM sıvı soğutma alacağıma (çok az sayıda istisnalar hariç) bunu alırım. Performansı fiyatına göre mükemmel. Sıvı soğutmalardan daha sessiz ve uzun ömürlüdür.
İndirim yok başlığı düzelt

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Kansız
LAF ATMADAN ÖNCE OKU: Normal fiyatı zaten bu ama en az 1 aydır fiyatı saçma fiyatlara çıkmış ve çok dalgalanmıştı. GamingGen'de stok bittiği için satıcılar çok cıvıttı saçma fiyatlara koydu. Şimdi normal fiyatına döndü. Benim gibi fiyatı arttığı için önermeyi bırakmış insanlar olabilir diye faydalı olacağını düşünüyorum, paylaşılması.
Herhangi bir 240MM sıvı soğutma alacağıma (çok az sayıda istisnalar hariç) bunu alırım. Performansı fiyatına göre mükemmel. Sıvı soğutmalardan daha sessiz ve uzun ömürlüdür.
Sesiz kısmına katılmıyorum. Bende var aynı ürün işlemci %100 olunca uçak kaldırıyor resmen

Top Bottom