Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,884
Çok iyiymiş, bize de nasip olur inşallah
GG.tr bazen coşuyor instadan takip edin
Çok iyiymiş, bize de nasip olur inşallah
Kasa da var hocam kararım netleşince konu açarım fikir almak içinAttığın ürün güzel f/p başarılı. Sıvı soğutmaların bariz bir ömrü var, bir kaç yıl içinde pompaları ölüyor. Bir de kule tipinden daha gürültülü çalışıyorlar. Ama sen Lian Li O11 kasa alacağım demişsin, öyle güzel bir kasaya sıvı soğutma daha çok yakışır kesinlikle. Bütçen varsa daha kaliteli modeller önerebiliriz
Dostum benim 5600 sağlam oyunlarda 59 62 arası geziyor. Bende de aynısı var niyedir acaba mx4 kullanıyorum. 7500f daha da çok ısınıyordu galiba 5600 den yanlış hatırlamıyorsam.benim 7500f e mobing uyguluyor 55 derece üstüne çıktığını görmedim sanırım ben gereksiz üst düzey soğutucu almışım
bende mx6 var ve yeni aldım pc yi 2 ay olmamıştır ondan dolayı olabilir mi acaba hani macunu yeni sürdümDostum benim 5600 sağlam oyunlarda 59 62 arası geziyor. Bende de aynısı var niyedir acaba mx4 kullanıyorum. 7500f daha da çok ısınıyordu galiba 5600 den yanlış hatırlamıyorsam.
Evet ondan olabilir mantıklı. Ben benimkini alıp süreli 8 ay olmuşbende mx6 var ve yeni aldım pc yi 2 ay olmamıştır ondan dolayı olabilir mi acaba hani macunu yeni sürdüm
60 civarı da iyidir ya 55 e düşünce fps artışı olurmu ki çok anlamam o işlerdenEvet ondan olabilir mantıklı. Ben benimkini alıp süreli 8 ay olmuş
Arkadaş bayağı övmek için sallamış 7500F ile 55 derece üstü çıkmaması imkansız default ayarlarda. PBO açarsan veya Curve Optimizer yolu ile çekirdek voltajlarını ayarlarsan all core ve per core olarak anca o zaman bahsettiği değerlere ulaşırsın. Stokta bizzat test ettim 7500F ile yükte 80 derecelere kadar ulaşıyor. Performansı güzel 1.5kya alınabilir en iyi modellerden biri ama insanlara yanlış bilgi verip ürünü abartmak ne kadar doğru orasını bilemiyorum. İsteyen istediği testi yapabilir durum bu şekilde hem kutu içerisinden çıkan macunla hemde mx6 ile testlerini bizzat kendim yaptım. Bununla alakalı gereksiz abartılı yorumlar sonrası insanlar bu modeli tercih edip yazılan yorumlara inanıp o değerleri bekliyor sonra sıcaklık ve şikayet konusu kaynıyor ortalık. Mesela bknz. örnek konu.Dostum benim 5600 sağlam oyunlarda 59 62 arası geziyor. Bende de aynısı var niyedir acaba mx4 kullanıyorum. 7500f daha da çok ısınıyordu galiba 5600 den yanlış hatırlamıyorsam.
forum.donanimarsivi.com
Ürünün 55 derecede tutma performansı var (yük altında tutmaz). Derece farkı; silikon kalitesi farkından, kasa farkından, termal macun farkından hatta evdeki ortam sıcaklığından dolayı olabilir.Arkadaş bayağı övmek için sallamış 7500F ile 55 derece üstü çıkmaması imkansız default ayarlarda. PBO açarsan veya Curve Optimizer yolu ile çekirdek voltajlarını ayarlarsan all core ve per core olarak anca o zaman bahsettiği değerlere ulaşırsın. Stokta bizzat test ettim 7500F ile yükte 80 derecelere kadar ulaşıyor. Performansı güzel 1.5kya alınabilir en iyi modellerden biri ama insanlara yanlış bilgi verip ürünü abartmak ne kadar doğru orasını bilemiyorum. İsteyen istediği testi yapabilir durum bu şekilde hem kutu içerisinden çıkan macunla hemde mx6 ile testlerini bizzat kendim yaptım. Bununla alakalı gereksiz abartılı yorumlar sonrası insanlar bu modeli tercih edip yazılan yorumlara inanıp o değerleri bekliyor sonra sıcaklık ve şikayet konusu kaynıyor ortalık. Mesela bknz. örnek konu.
Çözüldü✓ - Thermalright peerless assassin 120 ryzen 5 7500f 80 derece
arkadaşalr işlemci test etme programları ile test ettim ve yük altında 80 derece oldu normalmiforum.donanimarsivi.com
Soğutur, kasanın hava akışı iyiyse güzel değerler görebilirsin.7800x3d soğutur mu
Yük altında tutmaz ise darkfreezerde bunu sağlar 1500 tl niye versin insanlar. Bios ayarı ile çekirdek voltajlarını sabitlendiğinde 45 derecelerde çalışıyor boşta zaten. Boşta 55 derece iyi değer değil kastedilen buysa.Ürünün 55 derecede tutma performansı var (yük altında tutmaz). Derece farkı; silikon kalitesi farkından, kasa farkından, termal macun farkından hatta evdeki ortam sıcaklığından dolayı olabilir.
Core temp ile basit yoldan bakabilirsin yükte yani oyunlarda merak ediyorsan. Msi Afterbuner ile takip edersin.beyler pc yeni bilgim yok işlemci sıcaklığı ölçmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz