Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Attığın ürün güzel f/p başarılı. Sıvı soğutmaların bariz bir ömrü var, bir kaç yıl içinde pompaları ölüyor. Bir de kule tipinden daha gürültülü çalışıyorlar. Ama sen Lian Li O11 kasa alacağım demişsin, öyle güzel bir kasaya sıvı soğutma daha çok yakışır kesinlikle. Bütçen varsa daha kaliteli modeller önerebiliriz
Kasa da var hocam kararım netleşince konu açarım fikir almak için 👍

Onur.kyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
onur
benim 7500f e mobing uyguluyor 55 derece üstüne çıktığını görmedim sanırım ben gereksiz üst düzey soğutucu almışım
Dostum benim 5600 sağlam oyunlarda 59 62 arası geziyor. Bende de aynısı var niyedir acaba mx4 kullanıyorum. 7500f daha da çok ısınıyordu galiba 5600 den yanlış hatırlamıyorsam.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
Dostum benim 5600 sağlam oyunlarda 59 62 arası geziyor. Bende de aynısı var niyedir acaba mx4 kullanıyorum. 7500f daha da çok ısınıyordu galiba 5600 den yanlış hatırlamıyorsam.
bende mx6 var ve yeni aldım pc yi 2 ay olmamıştır ondan dolayı olabilir mi acaba hani macunu yeni sürdüm

Onur.kyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
onur
bende mx6 var ve yeni aldım pc yi 2 ay olmamıştır ondan dolayı olabilir mi acaba hani macunu yeni sürdüm
Evet ondan olabilir mantıklı. Ben benimkini alıp süreli 8 ay olmuş

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ümit
soğutucu konusunda bu markanın üstüne tanımam kötü ürünleri yok.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Arkadaş bayağı övmek için sallamış 7500F ile 55 derece üstü çıkmaması imkansız default ayarlarda. PBO açarsan veya Curve Optimizer yolu ile çekirdek voltajlarını ayarlarsan all core ve per core olarak anca o zaman bahsettiği değerlere ulaşırsın. Stokta bizzat test ettim 7500F ile yükte 80 derecelere kadar ulaşıyor. Performansı güzel 1.5kya alınabilir en iyi modellerden biri ama insanlara yanlış bilgi verip ürünü abartmak ne kadar doğru orasını bilemiyorum. İsteyen istediği testi yapabilir durum bu şekilde hem kutu içerisinden çıkan macunla hemde mx6 ile testlerini bizzat kendim yaptım. Bununla alakalı gereksiz abartılı yorumlar sonrası insanlar bu modeli tercih edip yazılan yorumlara inanıp o değerleri bekliyor sonra sıcaklık ve şikayet konusu kaynıyor ortalık. Mesela bknz. örnek konu.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaş bayağı övmek için sallamış 7500F ile 55 derece üstü çıkmaması imkansız default ayarlarda. PBO açarsan veya Curve Optimizer yolu ile çekirdek voltajlarını ayarlarsan all core ve per core olarak anca o zaman bahsettiği değerlere ulaşırsın. Stokta bizzat test ettim 7500F ile yükte 80 derecelere kadar ulaşıyor. Performansı güzel 1.5kya alınabilir en iyi modellerden biri ama insanlara yanlış bilgi verip ürünü abartmak ne kadar doğru orasını bilemiyorum. İsteyen istediği testi yapabilir durum bu şekilde hem kutu içerisinden çıkan macunla hemde mx6 ile testlerini bizzat kendim yaptım. Bununla alakalı gereksiz abartılı yorumlar sonrası insanlar bu modeli tercih edip yazılan yorumlara inanıp o değerleri bekliyor sonra sıcaklık ve şikayet konusu kaynıyor ortalık. Mesela bknz. örnek konu.

Ürünün 55 derecede tutma performansı var (yük altında tutmaz). Derece farkı; silikon kalitesi farkından, kasa farkından, termal macun farkından hatta evdeki ortam sıcaklığından dolayı olabilir.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
tayyip aydın
thermalright frost commander 140 kullanıyorum gerçekten süper r7 5700x3d oyunlarda max sıcaklık 70 dereceyi geçmedi bu atılan modelde gerçekten çok iyi bir model ve fiyat performans bakımından üst seviyelerde hava soğutucuda thermalright gerçekten fiyat ve kalite olarak süper noctua daha iyi diyenler muadil model fiyatlarına bakıp konuşsunlar

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
akif
beyler pc yeni bilgim yok işlemci sıcaklığı ölçmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Ürünün 55 derecede tutma performansı var (yük altında tutmaz). Derece farkı; silikon kalitesi farkından, kasa farkından, termal macun farkından hatta evdeki ortam sıcaklığından dolayı olabilir.
Yük altında tutmaz ise darkfreezerde bunu sağlar 1500 tl niye versin insanlar. Bios ayarı ile çekirdek voltajlarını sabitlendiğinde 45 derecelerde çalışıyor boşta zaten. Boşta 55 derece iyi değer değil kastedilen buysa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler pc yeni bilgim yok işlemci sıcaklığı ölçmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Core temp ile basit yoldan bakabilirsin yükte yani oyunlarda merak ediyorsan. Msi Afterbuner ile takip edersin.

Top Bottom