Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

beyler pc yeni bilgim yok işlemci sıcaklığı ölçmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
  2. I

Bilgisayar masası önerir misiniz

https://www.rani.com.tr/products/rani-ha110-rafli-bilgisayar-160-cm-calisma-masasi-sepet-ceviz-antrasit?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvbm7BhC5ARIsAFjwNHuI5MR35kO3MUjJr8KTJOvR-JAA2hppzhblFm8HMtsrphpCgzQ9D5EaAlF7EALw_wcB az üstüne eklersen çok memnun kalırsın
  3. I

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

asgari ücrete %30 vergilere %40 zam valla hiç zam gelmese daha karlıydı
  4. I

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

0 almakla başlı başına 30-40 k zarar ediyorsun asla 0 alma
  5. I

Temu iade nasıl oluyor

aynen vergi iade olmuyor sadece ürün iadesi
  6. I

Bu montu nerden bulabılırım stokkyok

sadece siyahı var laciverti yok
  7. I

Yemeksepeti ile kavga edip mekanı bastım

acıyorum dakikalarıma
  8. I

Yardım Netflix'in farklı şehirde farklı cihazlarda kullanma durumu

veriyor ama bir zaman sonra,sorun yaratıyor başka şehirlerden giriş tespit edildi diyor.Sen tatildeyim seçeneğine tıklıyorsun mail'e kod geliyor onu giriyorsun öyle giriş yapıyorsun.Bir zaman sonra direk başka şehirden giriş tespit edildi diyor,tatildeyim seçeneği çıkmıyor ve giremiyorsun.Ben bu...
  9. I

Yardım Netflix'in farklı şehirde farklı cihazlarda kullanma durumu

tv uygulamasında yaşarsınız ama web 'ten veya tabletten,mobilden sorun yaşamazsınız
  10. I

Bu BMW alınır mı sizce

1.4 golf 2015-2016 alırsın comfort paket ve manuel müthiş araç
  11. I

PS4 kol orjinallik nasıl anlaşılır

1100 tl dolapta ama sadece 1 ay kullanıldı isterseniz özelden video foto her şeyi atarım.Hatay/iskenderunda iseniz bakabilirsinizde
  12. I

Yardım 2 motor arasında kaldım motorcu arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

rs200 al hocam parça bulması basit ve daha sorunsuz,benim araştırmalarım bu yönde bende o yüzden rs200 tercih edeceğim. Elimdeki RKS newlight satılırsa
  13. I

PS4 kol orjinallik nasıl anlaşılır

hocam almak istersen ben satıyorum dolap üzerindende istersen eft kargo olarakta yollarım vallahide billahide orjinal dualshock 4. arkasında seri numarasının yazdığı bant olur oradan diğer türlü tek bir yöntem var bence en güveniliri, analog tuşu var r3 -l3 diye geçer onlara tıklama videosu...
  14. I

Yardım Temu 30 euro sınırı kargo dahil mi..? Ücretsiz kargo yazıyor.

hocam temu zaten izin vermiyor aksi bir durumda,gönül rahatlığıyla alış verişini yap
  15. I

Max 2000 tl gamepad önerisi

hocam istiyorsan ben 1100 e dualshock 4 satıyorum 2.el ama tertemiz sadece 1 ay kullandım,ps5 aldığım için öylece duruyor Dolap'ta ilanım var .
  16. I

1.5 Milyon tl araba önerisi

2023golf,astra. octavia. 2022 3008
  17. I

Yardım Arabadan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Acil Yardım Lazım!!

arabanın namusu kirlenmiş olabilir. lafı normal mi arkadaşın yaşı belli ki küçük, anlamamış saygısızlığını. umarım daha beteri başına gelir senle sağlam dalga geçen olur aklına bu yaptığın gelsin.
  18. I

Yardım Arabadan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Acil Yardım Lazım!!

yardım etmiyorsan insanlarla dalga geçme konu sahibi arkadaşım önce filtreler kontrol edilmeli ben yerinde olsam direk filtreleri değiştiririm. Dua edin mazot pompası arızalanmış olmasın iş büyür.Arabayı çalıştır mazot filtresinin oraya odaklan dinle takır takır ses geliyor mu.Yerinizde olsam...
Top Bottom