12 k ne abartmışlar internetten arayıp sorun belki ucuza söylerlerhocam şehir neresiydi
düşünücem olursa öyle iyi olurUcuzundan bir masa alıyosun. Ben de bofigonun tek raflı modeli var mesela. L gönye alıp duvara sabitliyosun deprem olsa sallanmaz artık.
evey cidden 12k ne12 k ne abartmışlar internetten arayıp sorun belki ucuza söylerler
hocam internet tavsiye etmiyorum yüksek fiyat vermiyorsanız kendiniz sorun soruşturundüşünücem olursa öyle iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
evey cidden 12k ne
max 2.5k çıkabilirim 120x60 varsa önerir misiniz
güzelmiş kasam cc560v1 kasa masaya sığar mı boşluk kalır mı yoksaDurusilya Mobilya L Çalışma Masası Bilgisayar Masası Dolaplı Kitaplıklı L Masa Beyaz 145cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Durusilya Mobilya L Çalışma Masası Bilgisayar Masası Dolaplı Kitaplıklı L Masa Beyaz 145cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kendım kullanıyorum cok ıyı
monitör üstte olsun istemem yaRani HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit
HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası ile kendinize konforlu bir oyun alanı yaratabilirsiniz! Detaylı bilgi ve fiyatlar için hemen tıklayın!www.rani.com.tr
az üstüne eklersen çok memnun kalırsın
nasıl yani hangı kısımdan bahsedıyosungüzelmiş kasam cc560v1 kasa masaya sığar mı boşluk kalır mı yoksa
masanın üstüne kasayı koyucam kasayı koyduğum da masaya tam sığar dimi ön tarafı boşda kalmaz onu sordumnasıl yani hangı kısımdan bahsedıyosun
cıkıntılı kısıma koyunca sıgmıyo dıger her turlu koyunca sıgıyomasanın üstüne kasayı koyucam kasayı koyduğum da masaya tam sığar dimi ön tarafı boşda kalmaz onu sordum
tamamdır teşekkürlercıkıntılı kısıma koyunca sıgmıyo dıger her turlu koyunca sıgıyo
rıca ederım ıyı forumlartamamdır teşekkürler