Arama sonuçları: *

1. tunq

Drift L 1 haftada 2 kere aku bitti

ben kendi motorum diye fanatiklik yapmıyorum mondialin potansiyalini hepimiz biliyoruz zaten :D
  2. tunq

çoğu çinli öle olabilir ama mondial parçası tr de bakkalda bile oldugu için parça bulması kolay olur ama servis konusunda haklısınız
  3. tunq

64 e borç harçla çıktım zaten cbf i biliyorum tabii ki ama ben motoru illa düşürüp kaldıracağım japonun parçasıyla uğraşacak durumda değilim
  4. tunq

motor açıkta duruyor kar falan yağdı ve evet dedigin gibi marşa uzun süre basarak + gaz verince anca çalışıyor 1735754690 64 liraya bayiden çıkardım o fiyata mantıklı geldi ve ilk motorum kendi motorumda öğreniyorum
  5. tunq

bendede sorun olabilir ondan şüphelendim çok stop etti motor
  6. tunq

motor daha 9km gecen hafta cuma bayiden cikardik o gun eve geldim direk aku bitti kendimiz sarj ettik 9km surdum bugun aku gene bitti sizce bi sorunmu var yoksa normalmidir ?
  7. tunq

4-5k bandi kask onerisi

bende yeni farkettim beyazi 5400 mus daha yeni istemeye istemeye bayiden drift l cikardim oda beyaz oldugu icin beyazdan cekiniyorum biraz :D https://www.n11.com/urun/hjc-c70-kapali-kask-inci-beyazi-xl-37586525?magaza=drd-motorbikes&beden=xl
  8. tunq

4-5k bandi kask onerisi

https://www.motospartan.com.tr/urun/hjc-c70-kapali-kask-lantic-mc1sf/12791?srsltid=AfmBOorSWNVnrwjIcvLcR3XwpNDQsYghk07AtTJ7PBkBT7rvnFyFLxA7 sadece bu sitede bulabildim hocam galiba vizoru seffaf ve uyumlu siyah vizorde bulamadim 1735686408 hocam doğum gününüz kutlu olsun ayrıca
  9. tunq

Çözüldü✓ Geeky gk61 alınır mı ?

geeky de gateron yok huano var hk gaming gk61 de gateron var bende speed silver geeky vardi mukemmel klavye speed yellow veya speed silver oneririm
  10. tunq

4-5k bandi kask onerisi

belediyenin dagittigi ls2 lerden daha iyi kask varmidir bu fiyata ? ben mt targo pro dusunuyorum sizce daha mantikli birsey varmi
  11. tunq

Connect game güvenilir mi ?

guvenilir
  12. tunq

Bu fiyata Mondial drift l alınır mı?

plaka 250 falanmis sigorta isini anlamadim pek
  13. tunq

sigorta plaka ve ruhsat varmis ortalama ne kadar tutar bilginiz varmi ?
  14. tunq

bilmedigimden soruyorum noter parasindan baska ne cikiyor
  15. tunq

bende drift almayi dusunuyorum daha sabah 2 bayiyle gorustum biri 63 biri 65 dedi
  16. tunq

sifir fiyati 60 65 lira zaten cok ucuz diye acele etme bence
  17. tunq

27k Hazır Sistem Önerisi

ssdye +1200 vermek saçma geldi ssd nin piyasası ne kadardır bilmiyorum
  18. tunq

27k Hazır Sistem Önerisi

bence tam tersi bu bütcede ddr4 alınmalı diye düşünüyorum
  19. tunq

27k Hazır Sistem Önerisi

onun yerine b550 yapıp ilerde bi tane daha m2 taksak daha mantıklı olmazmı
  20. tunq

27k Hazır Sistem Önerisi

ssd markasını hiç duymadım nasıldır bilginiz varmı 1734466063 ssd markasını hiç duymadım nssıldır bilginiz varmı
Top Bottom