Neler Yeni

4-5k bandi kask onerisi

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
belediyenin dagittigi ls2 lerden daha iyi kask varmidir bu fiyata ?
ben mt targo pro dusunuyorum sizce daha mantikli birsey varmi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu bütçede alacaksan HJC C70den başka bir şey düşünme. Nokta atışı bir kask. Kalite olarak da bahsettiğin markalar yanına yaklaşamaz. Sadece denemeden alma kalıpları diğer markalara göre biraz dar. L kullanıyorsan XL alman gerekebilir. Alırsan bana teşekkür edersin. Kendin de araştırmanı yapabilirsin.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede alacaksan HJC C70den başka bir şey düşünme. Nokta atışı bir kask. Kalite olarak da bahsettiğin markalar yanına yaklaşamaz. Sadece denemeden alma kalıpları diğer markalara göre biraz dar. L kullanıyorsan XL alman gerekebilir. Alırsan bana teşekkür edersin. Kendin de araştırmanı yapabilirsin.
https://www.motospartan.com.tr/urun...nrwjIcvLcR3XwpNDQsYghk07AtTJ7PBkBT7rvnFyFLxA7
sadece bu sitede bulabildim hocam galiba vizoru seffaf ve uyumlu siyah vizorde bulamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam doğum gününüz kutlu olsun ayrıca

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://www.motospartan.com.tr/urun...nrwjIcvLcR3XwpNDQsYghk07AtTJ7PBkBT7rvnFyFLxA7
sadece bu sitede bulabildim hocam galiba vizoru seffaf ve uyumlu siyah vizorde bulamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam doğum gününüz kutlu olsun ayrıca
Vizör şeffaf ama içinde ek olarak siyah güneşlik de mevcut. Siyah visor takmana gerek yok onu indir kullan. Normalde bu renklerde bedeni bulunan bir kask değil sitedeki fiyat bedava. Geçen sene bu fiyatlara almıştım ben. Sharp testinde 5 yıldız almış bir kask. LS2ler 2 yıldız. Çok sağol dostum.
Yalnız gözden kaçmış stok yokmuş sitede.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vizör şeffaf ama içinde ek olarak siyah güneşlik de mevcut. Siyah visor takmana gerek yok onu indir kullan. Normalde bu renklerde bedeni bulunan bir kask değil sitedeki fiyat bedava. Geçen sene bu fiyatlara almıştım ben. Sharp testinde 5 yıldız almış bir kask. LS2ler 2 yıldız. Çok sağol dostum.
Yalnız gözden kaçmış stok yokmuş sitede.
bende yeni farkettim beyazi 5400 mus daha yeni istemeye istemeye bayiden drift l cikardim oda beyaz oldugu icin beyazdan cekiniyorum biraz :D

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende yeni farkettim beyazi 5400 mus daha yeni istemeye istemeye bayiden drift l cikardim oda beyaz oldugu icin beyazdan cekiniyorum biraz :D
Bende bulamamıştım geçen sene bedenini. Gaziantepte bayinin birinde denk getirdim rica ettim de kargoya almıştım. Denizlideyim bu arada 😄 Biraz araştır denk gelir belki lsye falan bulaşma. LS de var bende ilk motosiklet aldığımda bayiden eve dönerken idarelik almıştım. Dağlar kadar fark var arasında.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sırf bu kalıp muhabbetinden alamamıştım kalıpları aşırı küçük. ls2 aldım o yüzden.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Beytwo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Beytullah
hocam Axxis Panther Sv Amazonıa B7 nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,588
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom