Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Arada çok fiyat farkı var, muhtemelen thhden red gelir
  2. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Deniz king masaj aleti 312TL

Ben aldıydım pek ısınamadım duruyo öyle. Bi ara bit pazarına elimdeki ıvır zıvır şeyleri satmaya götürücem ya
  3. firsatgamingx

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3LXWC51 Eti Burçak Kurabi Torba Bademli 150 g x 12 Adet
  4. firsatgamingx

Samsung Odyssey G6 240Hz (Yeni çıkan OLED Monitör) 22999 TL

Benim gözler hassas biraz, aslinda maxlamadim kullanirken eziyet çektim geri yolladim o yüzden. Bi arkim aldi hâlâ kullaniyor memnun
  5. firsatgamingx

Samsung Odyssey G6 240Hz (Yeni çıkan OLED Monitör) 22999 TL

Bende 360hz olanı vardı benim gozlerimi cok rahatsiz etti oled monitor o yüzden iade etmek zorunda kalmistim
  6. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless 1,799 TL

biri core versiyonu sanki
  7. firsatgamingx

Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Lightning Kablo 148 ₺

1 ay önce 3 tanesini 200TL ye almışım :(
  8. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

o ara gitti o zaman sağlık olsun. Ben almıştım 12.300'e henüz işlerim çok diye geçiş yapmadım ama telefonu beğendim. Ön kamerası düşük ışıkta kötü ama arka kamerası iyi
  9. firsatgamingx

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

İlk posttaki link 1736850602 Eger yoksa bitmiştir
  10. firsatgamingx

N11 de 1 stok var 12.799tl belki getiralisveriste vs vardir gene kupon
  11. firsatgamingx

Asus GT301 Kasa Yardım

Valla vidaları bulursun da diğerleri çok zor. Vidaları da ucuzdan nası bulacaksın ki uğraş dur. Daha pahalıya mal olacak sana.
  12. firsatgamingx

Temu ilk sipariş sahtekarlığı

Ben 2-3 davetten sonra bırakmıstım. Gerçek olsaydı burada muhtemeln herkes yapıyor olurdu
  13. firsatgamingx

🔥İndirim Poco X7 Pro 8/256 19.299 TL 🔥🔥🔥

iphone 14 kullanıyorum ve denedim karşılaştırmayı birebir kendim yaptım. 3-4 arkadaşa da attım aralarında hiçbir fark yok. Onlar da aynısını söyledi. İstediğinizi düşünmeye devam edebilirsiniz
  14. firsatgamingx

🔥İndirim Poco X7 Pro 8/256 19.299 TL 🔥🔥🔥

Nothing Phone 1 aldım 12.300e o segmentteki en iyi telefon olabilir. Ekranı da güzel bu arada, tel gerçekten premium hissini veriyor. Tek problem (iphone 14e göre) ön kamerası daha kötü :D (O kadar da olsun diyebilirsiniz ama arka kamerada cidden hiçbir fark yok)
  15. firsatgamingx

KARŞIYAKA Formasını Nereden Alabilirim

Kendi siteleri maalesef kapalı. Ben de Karşıyakalıyım. Yönetim bile yok ki site hala bakımda duruyor
  16. firsatgamingx

KARŞIYAKA Formasını Nereden Alabilirim

https://www.ksk-store.com/erkek#label= KSK store orijinal ürünlerin satıldığı yer. Buradan alabilirsin
  17. firsatgamingx

MONİTÖR ALICAM BU SATICI GÜVENİLİR Mİ?

Dey elektronik = itopya. O yuzden sorun yok
  18. firsatgamingx

Macbook Air M2 15inc mı M3 13inc mi

m3 16gb kesinlikle. ikisi de 16GB olsa neyse de şu devirde kesinlikle 16GB ürün alınmalı
  19. firsatgamingx

168 GRAM 3 TANE milka 150 TL kargo ücretsiz !!!

Yuzde 25 kanola yagi ve findik ezmezi orani yuzde 5. Bence alinmaz ya findik ezmesi orasi 5 cok az. Edit: bu baskaymis ya pardon ben surulebilir olani sandim 😂
Top Bottom