m3 16gb kesinlikle. ikisi de 16GB olsa neyse de şu devirde kesinlikle 16GB ürün alınmalıArkadaşlar 2.el Macbook Air alacağım fiyatları neredeyse aynı ikiside aynı temizlikte diyebilirim ama kararsız kaldığım M2 15inc 8gb ram M3 13inc 16gb ram ekran büyüklüğü biraz önemli tavsiyeniz nedir
Tavsiye için teşekkür ederim dikkate alacağımm3 16gb kesinlikle. ikisi de 16GB olsa neyse de şu devirde kesinlikle 16GB ürün alınmalı
Borsa için hocam grafiği daha iyi analiz etmek için ama ikici ekran alsam daha mantıklı olacak gibi sizce 35k iyi midir M3 e istenen fiyat 4 devirde dahaEvet, kesinlikle M3 16GB ama tabii ki ekran senin için sorun olmayacaksa, ben olsam 2 inçi sorun etmezdim.e
Grafik analiz için 15 inç de az kalır zaten, 2. bir monitör şart bence. Piyasayı pek bilmiyorum ama 35K iyi gibi geldi.Borsa için hocam grafiği daha iyi analiz etmek için ama ikici ekran alsam daha mantıklı olacak gibi sizce 35k iyi midir M3 e istenen fiyat 4 devirde daha
Teşekkür ederim tavsiyen için M3 alacağımM2 15İnch kullandım ben bir süre öyle pek bir esprisi yok hatta 8gb kullandım direkt olarak kesinlikle ve şiddetle m3 13inch 16gb alman gerekiyor.
Kesinlikle. Teşekkür ederim tavsiyen içinhem işlemci hem ram acısından kesinlike m3 ama borsa takibi için m1 bile katkat fazlasıyla yeter hangisinde rahat edersen onu al ya da m3 yanına monıtör alabilirsin