Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Şifrem doğru ama girmiyor

Sen halledersin bu işi kral
  2. Celilkug

Hatta şuan hesap kilitlenmiş ve oturum açılamayabilir diyor 1713555880 2 tane ctrl var fn yok 1713556222 Napıcaz hocam
  3. Celilkug

Klavyemde fn diye bi tuş yok hocam
  4. Celilkug

Hocam harflerlerle alakalı bişey yok sadece sayılar ondada sıkıntı yok acil yardım lazım
  5. Celilkug

Beyler acil yardımınız lazım daha sabah açtıgım bilgisayar şimdi şifresi doğru olmasına rağmen girmiyor parolayıda doğrulamıyorum flash diyor flashı takıyorum bu seferde sıfırlama flası değil bu diyor evde baska pc yok nasıl yaparız nasıl kurtarırız şifreyi
  6. Celilkug

Hyperx Cloud 2 vs Corsair Void RGB Elite

dostum hyperx cloud2 var şuan kullanıyorum mikrofoun çok kötü felan değil doğal normal kime sorsam sesin güzel geliyor bi sıkıntı yok cızırtı yok yapay ses yok olması gerektiği gibi gidiyor
  7. Celilkug

Rx 580 Wattman intihar edicem

benım kuzendede rx580 var daha hiç duymadım görmedim her oyunuda oynuyor herşeyi yapıyor
  8. Celilkug

🔥İndirim 🔥🔥 Red Dead Redemption 2 200 TL ÇÖKÜN 🔥🔥

80 TL'ye almıştım epictten :D bu sene
  9. Celilkug

Hyper X Cloud 2 Ses Sorunu

yoo ben mikrofonundanda gayet memnunum cızırtı yok bişey yok baya kaliteli bana yetiyor knk
  10. Celilkug

öyle kral tam bir fps oyunları için üretilmiş gibi bişe yayıncıların e spocuların çoğu kullanıyordu bende o yüzden almıstım
  11. Celilkug

hocam aşşadaki yorumları çok okumadım ama bende hyperx cloud2 aldım amazondan sıkıntısız şartsız hemen iade ve değişim alıyorlar 0ıyla değişiyorlar hemen bende 2.gün gönderdim sıfır geldi ses kartı bozuldugu için bece sıkıntı varsa zamanında varsa hiç uğraşma gönder
  12. Celilkug

Yardım Stelseries artic 7p+ alınır mı?

Amazon 1700652010 https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Wireless-Gaming-Kulakl%C4%B1k/dp/B09GW4KWKM/ref=mp_s_a_1_14?crid=2U032DKMUVWU9&keywords=kablosuz+oyuncu+kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1+pc&qid=1700603785&sprefix=kablosuz+oyuncu+kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1%2Caps%2C162&sr=8-14 1700652118 Gerçi...
  13. Celilkug

Yardım Stelseries artic 7p+ alınır mı?

Beyler şuan indirimde biraz alınırmo bu fiyata 4k fiyatı var wireles bide yada bu fiyatlara daha iyisi bulunurmu teşekkürler
  14. Celilkug

iphone'a denk makine

4bin TL'ye telefonmu var kanka
  15. Celilkug

🔥İndirim 🔥Trendyol Efsane Günler Başladı🔥

ha teşekkürler :D
  16. Celilkug

🔥İndirim 🔥Trendyol Efsane Günler Başladı🔥

hocam baktımda girişi typce pc ye nasıl takıyoruz bunu
  17. Celilkug

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600-Sapph. RX6700 Sistem Toplayacağım yardım!!

hocam atıtgın sistem benımkinin aynısı donanım arşivininkinden aldım bende sadece ramlar 3600mhz ve kasada aynı ama kasanın içinden gelne psu 650w benımkinde tek fark bunlar çok memnunum ben sistemden sende memnun kalırsın ama sanki pahalı gibi 15kya bilmiyorum sen bilrsn genede
  18. Celilkug

Monitör Alıcam Öneri Lazım

hocam ozaman kendi monitörümü önereyim ben memnunun fiyatına bakmadım ama indiridme felan denk gelirse al acer vg272x 240hz 0.5ms ips panel 8 9 ay önce 4200e almıştım indirimle gene bu forumda denk getirdim
  19. Celilkug

Yardım 7500f için soğutucu önerisi

e eyv hocam aklımda ak620 felanda vardı youtubeden bi izledim hepsine saplıyor bu peerless asassin keşke kendi kasamada alsam işlemcimi buz gibi üşütseydim kuzene nasipmiş teşekkürler
  20. Celilkug

Yardım 7500f için soğutucu önerisi

hocam bide buna kablo çoklayıcımı alacaz kullanmak için
Top Bottom