Neler Yeni

Hyper X Cloud 2 Ses Sorunu

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Sabah teslim aldım kendisini mükemmeldi kullandım bıraktım .
İşten geldim kadife padlerini taktım sesler o kadar bozuk ki anlatamam.
Basslar gitmiş sanki kafamda 10 liralık trust var ses kartı mı bozuk sizce nedendir ?
Birde amazondan 1699 a aldım iade alırlarmı ?daha bu sabah teslim aldım
hocam aşşadaki yorumları çok okumadım ama bende hyperx cloud2 aldım amazondan sıkıntısız şartsız hemen iade ve değişim alıyorlar 0ıyla değişiyorlar hemen bende 2.gün gönderdim sıfır geldi ses kartı bozuldugu için bece sıkıntı varsa zamanında varsa hiç uğraşma gönder

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
Teknoloji şans işi hocam yapacak bir şey yok waodkıjawdpğaq
Reis kulaklığın iade açıklamasına ''ürünün sesi kusurlu'' yazdım bir sorun çıkmaz değilmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aşşadaki yorumları çok okumadım ama bende hyperx cloud2 aldım amazondan sıkıntısız şartsız hemen iade ve değişim alıyorlar 0ıyla değişiyorlar hemen bende 2.gün gönderdim sıfır geldi ses kartı bozuldugu için bece sıkıntı varsa zamanında varsa hiç uğraşma gönder
Reis ben direk kartıma iade verdim bakalım ne olacak duruma göre yeni kulaklık alırım yada almam.
Ama şu net abi bu kulaklıksa diğerleri neydi beeeee ben böyle bir kulaklık görmedim taaa nerede koşan adamın sesi duyuluyordu

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Reis kulaklığın iade açıklamasına ''ürünün sesi kusurlu'' yazdım bir sorun çıkmaz değilmi ?

Reis ben direk kartıma iade verdim bakalım ne olacak duruma göre yeni kulaklık alırım yada almam.
Ama şu net abi bu kulaklıksa diğerleri neydi beeeee ben böyle bir kulaklık görmedim taaa nerede koşan adamın sesi duyuluyordu
Sorun olmaz merak etmeyin

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil

öyle kral tam bir fps oyunları için üretilmiş gibi bişe yayıncıların e spocuların çoğu kullanıyordu bende o yüzden almıstım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
öyle kral tam bir fps oyunları için üretilmiş gibi bişe yayıncıların e spocuların çoğu kullanıyordu bende o yüzden almıstım
Mikrofonu o kadar iyi değil ama sesine laf yok hele oyundaki sesi müq

Top Bottom