HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,318
BurdayımHacı abi nirdesin la etiketyelecektim bulamadım seni
BurdayımHacı abi nirdesin la etiketyelecektim bulamadım seni
Bunu Alıp Ön Tarafa Takman İyi Olur .
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam bide buna kablo çoklayıcımı alacaz kullanmak içinkule tipi çok rahatlıkla soğutur. thermalright pearless assassin 120 se al geç hocam 240 sıvılara kafa tutuyo çok sağlam bi kule tipi soğutucu.
![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İşlemci soğutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İşlemci soğutucusuinventus.com.tr
saçma hocam sıvı soğutmayı öne takmak kasanın tüm hava akışını sapıttırıyo ve o işlemciye gereksiz fazlaBunu Alıp Ön Tarafa Takman İyi Olur .
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
yok hocam fan çoklayıcı çıkıyo kutu içindenhocam bide buna kablo çoklayıcımı alacaz kullanmak için
eyv hocam aklımda ak620 felanda vardı youtubeden bi izledim hepsine saplıyor bu peerless asassin keşke kendi kasamada alsam işlemcimi buz gibi üşütseydim kuzene nasipmiş teşekkürlersaçma hocam sıvı soğutmayı öne takmak kasanın tüm hava akışını sapıttırıyo ve o işlemciye gereksiz fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam fan çoklayıcı çıkıyo kutu içinden
rica ederim hocam milli soğutucumuz yapıcaz bunue
eyv hocam aklımda ak620 felanda vardı youtubeden bi izledim hepsine saplıyor bu peerless asassin keşke kendi kasamada alsam işlemcimi buz gibi üşütseydim kuzene nasipmiş teşekkürler