Arama sonuçları: *

1. theTNCkDr

Yardım Gaming Laptop önerisi

Merhabalar. Gaming laptop almak istiyorum. 6500 ile 7500 arasında bir bütçem var. Ne alacağıma karar veremedim. Bu fiyat bantlarında alan memnun alan kullanıcılar neler aldılar ne kullandılar yada ne tavsiye edebilirler. Yardım edersiniz sevinirim
  2. theTNCkDr

Samsung j6 medya ses sorunu!

Merhaba hayırlı forumlar. J6 Telefona sahibim normal bildirim arama sesi o bu geliyor. Ancak youtube de video izleme veya mp3 müzik dinleme konusuna gelince ses çıkmıyor sorun ne olabilir nasıl düzelte bilirim !?
  3. theTNCkDr

Yardım Gamepower ilave kasa fanı YARDIM.!

Herkese hayırlı forumlar. MSI B250 PC MATE (MS-7A72) 1.0 Anakartına ve Gamepower Crimson Guard ARGB ATX Bilgisayar Kasasına sahibim. İlave 2 fan daha takabiliyorum ama hangi fan modeli bana uygun bilemyorum 2 adet aldım uyum sağlamadı geri iade ettim. Bilen bu konu hakkında bir bilgisi olan...
  4. theTNCkDr

Snopyy kablosuz joypad

snopy sg-206 PC-gameport kablosuz joypad almıştım tam adı bu sitelere yazarsanız nasıl bişey oldugunu görebilirsiniz. Kullandım memnunum ancak ev taşıma sırasında ben bu aletin usb girişini kaybettim ve bir türlü araştırmalarımda çözüme ulaşamadım. Ben de bir elin nesi var iki elin sesi var...
  5. theTNCkDr

Yardım Snopy kablosuz joypad usb girişii sorunu

Arkadaşlar selam, Hayırlı forumlar öncelikle. Benım sorunum bu konu ile alakalı değil ama nasıl bi konu içeriği içerisinde açacagımı bilemediğim için burada açtım. Umarım yardımcı olursunuz. snopy sg-206 pc-gameport kablosuz joypad almıştım tam adı bu sitelere yazarsanız nasıl bişey oldugunu...
  6. theTNCkDr

Honda civic 2015 fb7 için aksesüar araştırması.

Orjinallik evet güzel ama insan biraz farklılık arıyor malum yeni araç almak zor şu piyasada ufak değişiklikler şart gibi :)
  7. theTNCkDr

Vallahi bakındım bayada seçenek çok az belki başka yerlerde başka b modeller çeşitler vardır diye konu açayım dedim
  8. theTNCkDr

Merhaba arkadaşlar. Honda civic 2015 model aracım için cam üstü spoiler. bagaj üstü spoiler ve difrüzör araştırıyorum. Satan veya ilgilenen bilgi paylaşmak isteyen varsa tavsiyelerinizi ve önerileriniz bekliyorum.. Teşekkürler hayırlı forumlar.
  9. theTNCkDr

İphone 7 arka kamera camı

Çevremdeki arkadaşlara gösterdım bilgi bekliyorum ancak uzun sürer diye alternatif olsun diye konuyu açtım. Teşekkürler ilginize :))
  10. theTNCkDr

Yarar tabi teşekkürler.
  11. theTNCkDr

Baktım ama detalı bulamadım. Tekrar bakıcam teşekkürler :)
  12. theTNCkDr

Beyler iyi günler. Öncelikle herkesin geçmiş berat gecesi mübarek olsun. Şimdi benim telefonumun arka kamera camı kırıldı iç kısmında bi aksan veya bi problem yok ama ben netten bulamadım sağlıklı bir aracı bana bu camı sağlayacak bir site bir kişi belki sizler yardımcı olabilirsiniz. Kırık...
  13. theTNCkDr

Kasa RGB fanlarını kontrol etmenin yolu..

Tamamdır bir detaylı inceleyeceğim :)
  14. theTNCkDr

Teşekkürler yardımların için :)
  15. theTNCkDr

Ne tür bir kontrolcü mesela bana önerebilir misin ?
  16. theTNCkDr

Modeli B250 PC MATE (MS-7A72)
  17. theTNCkDr

her şey bağlantılı ancak kasada kontrolcu yok
  18. theTNCkDr

Merhaba arkadaşlar. Daha yeni aldığım kasam ile ilgili çözümü belkide size göre çok kolay ama benim kasalar ile ilgili en ufak bir fikrimin olmadığı bir sorun ile karşı karşıyayım. Kasa aldım modeli "GamePower Crimson Guard 4x120mm ARGB Fan Gaming ATX Kasa" :)) Şimdi ben bunu bağlantılarını...
Top Bottom