Neler Yeni

İphone 7 arka kamera camı

theTNCkDr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orhan Tunç
Beyler iyi günler. Öncelikle herkesin geçmiş berat gecesi mübarek olsun. Şimdi benim telefonumun arka kamera camı kırıldı iç kısmında bi aksan veya bi problem yok ama ben netten bulamadım sağlıklı bir aracı bana bu camı sağlayacak bir site bir kişi belki sizler yardımcı olabilirsiniz. Kırık görüşdüü gibidir.

Herkese hayırlı forumlar kolay gelsin. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 447a7ebf-fa38-4f72-9f1d-d6071c702ca2.jpg
    447a7ebf-fa38-4f72-9f1d-d6071c702ca2.jpg
    89.7 KB · Hit: 67
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Enes Özdemir
Kanka internette bulamazsın da telefon firmalarının büyük mağazaları açık şuan ordan ihtiyacını karşılayabilirsin .)

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Beyler iyi günler. Öncelikle herkesin geçmiş berat gecesi mübarek olsun. Şimdi benim telefonumun arka kamera camı kırıldı iç kısmında bi aksan veya bi problem yok ama ben netten bulamadım sağlıklı bir aracı bana bu camı sağlayacak bir site bir kişi belki sizler yardımcı olabilirsiniz. Kırık görüşdüü gibidir.

Herkese hayırlı forumlar kolay gelsin. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
Kardeş bu site var ama işini görür mü bilmem. https://www.iphoneaksesuar.web.tr/u...WTmLzAk32hXoRTosyrIlKRbQXq-sqYzBoCLpUQAvD_BwE

cagriunveren

80+ Bronze
Merhaba,
Tanıdığınız bir telefoncu var ise göstermenizde fayda var. Büyük bir şirkete gittiğiniz vakit, pazarlık yapmaksızın + üstüne işçilik ekleyerek fiyat biçerler. Ki dolayısı ile bu size yüksek miktarda ücret çıkarabilir.

theTNCkDr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orhan Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Tanıdığınız bir telefoncu var ise göstermenizde fayda var. Büyük bir şirkete gittiğiniz vakit, pazarlık yapmaksızın + üstüne işçilik ekleyerek fiyat biçerler. Ki dolayısı ile bu size yüksek miktarda ücret çıkarabilir.
Çevremdeki arkadaşlara gösterdım bilgi bekliyorum ancak uzun sürer diye alternatif olsun diye konuyu açtım. Teşekkürler ilginize :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,326
Üyeler
164,294
Son üye
AizenSousuke
Top Bottom